Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope accessoires online

Accessoires maken je outfit compleet! Bij ons vind je de nieuwste trends in tassen, sieraden, hoeden en meer. Ontdek vandaag nog jouw perfecte accessoire en creëer je eigen unieke stijl.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(83)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

De finishing touch voor elke outfit: accessoires

Horloges, ringen, armbanden, kettingen, sjaals en zonnebrillen. Maak je outfit helemaal af met de accessoires van de Lounge by Zalando online outlet. Meld je gratis en vrijblijvend aan en shop topmerken met kortingen tot wel 75%*. Wil je meer weten over ons accessoire assortiment of wil je stylingtips? Lees dan verder!

Kijk in het assortiment van Zalando naar de mooiste accessoires van topmerken zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Nike en Pier One en maak in je hoofd alvast de mooiste combinaties. Als je geheel vrijblijvend lid wordt van onze online shopping club Lounge by Zalando, geef je jezelf bovendien veel extra voordeel. Waarom zou je het niet gewoon doen?

accessories_outlet_2_CM

In een smaakvolle en goed gecombineerde outfit voel jij je een ware prinses. Schoenen, jurk, blouse en jasje passen prachtig bij elkaar en ook de kleur van je haren en ogen komen volledig tot hun recht. Toch ben je nog niet klaar. Met smaakvol geselecteerde accessoires zet jij de puntjes op de i en wordt je outfit één geheel. Bovendien til je met extra stijlelementen zoals rugzakken of petten je outfit naar een hoger niveau, of je geeft het geheel een totaal ander karakter.

Een uitgebreide collectie accessoires van topmerken

Waarschijnlijk heb je een uitgebreide collectie aan kettingen, ringen, armbanden en oorbellen. Echter, kan een moderne en trendy vrouw wel genoeg hebben? Denk ook eens aan leuke sjaaltjes, handtassen of riemen. Je kunt kiezen voor modellen en kleuren die met meerdere outfits een goede combinatie geven, of je selecteert juist die items die perfect passen bij hele specifieke outfits.

accessories_outlet_3_CM

Je kunt kiezen voor accessoires die iets heel subtiels toevogen, maar het is vaak ook erg mooi als ze een hoofdrol vervullen en je extra doen opvallen. Natuurlijk kijk je ook naar mooie tassen, zonnebrillen en horloges. Je mag zelf beslissen of je extra stijlelementen je outfit een casual karakter geven of dat ze je juist een exclusieve allure geven zodat iedereen de indruk krijgt dat je een echte diva bent. Je kunt ook een chique en zakelijke outfit iets speels en vrolijks geven door te kiezen voor grappig ogende accessoires.

Heb je binnenkort een belangrijke zakelijke afspraak. Als je zakenpartner een glimlach krijgt bij het zien van je grappige stijlelementen, is het ijs meteen gebroken en maak je nog steeds een professionele indruk. Onthoud voor sieraden altijd een belangrijke basisregel. Zilver gaat goed samen met donker en grijsachtig haar en goud matcht zowel met blonde lokken als met bruine haren. Heb je al inspiratie gekregen, nu je in onze collectie hebt gekeken?

Accessoires kunnen ook puur functioneel zijn. Denk bijvoorbeeld aan de mooie handdoek die je koopt voor je volgende sauna- of strandsessie.

Lid worden van Lounge by Zalando - een en al voordeel

Lounge by Zalando geeft je geheel vrijblijvend en gratis alle voordelen van een exclusieve shopping club. Wekelijks zie je bijzonder scherpe aanbiedingen op het gebied van kleding, schoenen, accessoires en andere mode-items. Vind je seizoensproducten zoals handschoenen, sjaals en mutsen ook hier. De voorraad is wel beperkt, dus het is verstandig om regelmatig te kijken.

Het helpt ook als jij in staat bent om snelle beslissingen te nemen. Je kunt dan profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot 75%* van de winkelwaarde. Schrijf je vandaag nog in en download onze Lounge by Zalando app, zodat je echt kunt profiteren van de mooiste designitems.

Laat je nu verleiden:

  • De aanmelding is gratis en snel
  • Dagelijks wisselende aanbiedingen
  • Breed assortiment aan producten van topmerken
  • Hoogwaardige producten van de nieuwste collecties
  • Een nieuwsbrief houdt je op de hoogte van de actuele acties
  • Voor echte koopjesjagers: unieke kortingen tot wel 75%*!

Meld je nu geheel gratis en vrijblijvend aan en shop de meest prachtige accessoires van topmerken met kortingen tot wel 75%*. Onze mode en lifestyle artikelen zijn alleen gelimiteerd en beperkt beschikbaar. Neem gauw een kijkje in ons exclusieve assortiment