Horloges

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!

Hoogwaardige horloges voordelig bij Zalando Lounge

De veelzijdigheid in het ontwerpen van horloges kent geen grenzen. Vooral de gevestigde merken en designers betoveren ons met hun creaties. Maar helaas schrikken de hoge prijzen ons vaak weer af. Als lid van Zalando Lounge blijven die hoge prijzen je echter bespaard. In onze unieke en dagelijks wisselende speciale aanbiedingen bieden we onze leden hoogwaardige horloges tegen ongekend lage prijzen aan!

iStock 000059719072 Small Horloges

Topmerken zoals Calvin Klein, Camel Active of Nixon zijn vertegenwoordigd in onze verkoopacties en zijn als lid van onze bijzondere online outlet slechts één muisklik van je verwijderd. Registreer je snel in onze shoppingclub en geniet snel van een praktisch, hoogwaardig en modieus accessoire.

Het horloge: praktisch en veelzijdig

Tegenwoordig heb je horloges in alle vormen en stijlen en van de meest uiteenlopende materialen. De horlogekast en polsband kunnen worden gemaakt van roestvrij staal, goud, rubber of leer en de horlogeglazen bestaan uit verschillende materialen zoals kristalglas, saffierglas, mineraalglas of kunststof. Mineraalglas is het zwakste materiaal en saffierglas het sterkst en meest krasbestendig. Horloges zijn op twee manieren in te delen:

• Mechanische en kwartshorloges: Mechanische horloges zijn weer onder te verdelen in handopwinders en automatische modellen. De kwartshorloges maken gebruik van kwartskristallen die altijd op eenzelfde frequentie trillen. Deze frequentie kan man analoog én digitaal weergeven

• Digitale en analoge horloges: Hier gaat het slecht om de weergave van de tijd met een computerchip en bijvoorbeeld LED-licht of met klassieke wijzers

Naast de tijdsaanduiding heeft dit handige accessoire om je pols nog vele andere functies. Zo is het ook mogelijk om de datum, zonne- of maanstand ermee af te lezen. Andere handige functies zijn de stopwatch, de tachymeter en de wekker.

watche 300x201 Horloges

Lid worden en prachtige horloges bemachtigen

Of je nu op zoek bent naar een stoer en sportief digitaal herenhorloge, een hoogwaardig model van roestvrij staal of een glamoureus dameshorloge bezet met schitterende diamantjes – bij Zalando Lounge vind je het allemaal. Daarbij vind je niet alleen schitterende accessoires in speciale aanbiedingen onze maar ook vele andere mode en lifestyle producten. Het assortiment is zeer veelzijdig, maar alle producten komen op de volgende punten overeen:

• Artikelen van hoogwaardige merken en designers • Mode en meer uit de nieuwste collecties • Hoge kortingen tot wel 75%*!

Meld je dus snel en eenvoudig aan met je naam en e-mailadres. De registratie is geheel gratis en vrijblijvend. De exclusieve aanbiedingen duren drie tot vier dagen lang en hebben een beperkte oplage. Om op de hoogte te blijven van de actuele en komende verkoopacties en de nieuwste trends ontvang je regelmatig een gratis Zalando Lounge nieuwsbrief.

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.