Merken outlet

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!

De exclusieve merken outlet van Zalando

Van de A van Adidas tot de Z van Zign? Zalando Lounge heeft het hele alfabet aan topmerken! Deze exclusieve merken verbinden trends en hoge kwaliteit perfect. Vooral dat laatste leidt vaak tot een hogere prijs in vergelijking met andere producten. Als je niet wil inleveren op kwaliteit, maar toch voordelig wilt winkelen, bieden merken outlets een uitstekend alternatief. Hier koopt men hoogwaardige mode voor een voordelige prijs.

iStock 000088053193 Small Merken outlet

Of je kunt natuurlijk wachten op de zomer- of winteruitverkoop, waar men ook hoogwaardige merkkleding voordelig in kan kopen. Toch zitten hier nog wat haken en ogen aan. Meestal gaat het hierbij namelijk om kleding in afwijkende maten, met productiefouten of uit oude collecties. De Zalando lounge merken outlet garandeert dat het in onze verkoopacties alleen gaat om hoogwaardige artikelen uit de nieuwste collecties.

Registreer snel en bestel merkmode in onze outlet

Zalando Lounge is meer dan alleen online winkelen – in onze unieke live shopping acties kun je elke dag besparen op designermode en nog veel meer – met kortingen tot wel 75% t.o.v. de adviesprijs. Live shopping betekent dat de speciale aanbiedingen enkel voor leden toegankelijk zijn. Wees er dus snel bij en sla je slag!

iStock 000086074611 Small Merken outlet

Het lidmaatschap van onze online merken outlet is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend. Zo kunnen echte koopjesjagers genieten van voordelige mode, schoenen en tassen van gevestigde ontwerpers. Daarbij loont het zich er snel bij te zijn – alle aanbiedingen zijn slechts enkele dagen online en de aantallen zijn beperkt.

Verscheidenheid wordt bij ons groot geschreven: naast mode omvat het aanbod van onze merken outlet ook sportkleding voor volwassenen en kinderen, designertassen, sieraden, merkhorloges, woonaccessoires, meubels en zelfs elektronica. Daarbij werken we samen met exclusieve designers en topmerken zoals DKNY, Guess, Victoria’s Secret, Bronx & Converse.

iStock 000077323455 Small Merken outlet

De voordelen van de Zalando Lounge merken outlet

Op zoek naar echte koopjes, maar wil je niet meer wachten tot de zomer- of winteruitverkoop? Of de verre reis naar een outlet center liever niet op je nemen? Registreer je dan snel in onze exclusieve fashion club en shop erop los in de merken outlet van Zalando Lounge!

De exclusieve voordelen als Zalando Lounge lid:
• Dagelijks wisselende speciale aanbiedingen van Topmerken
• Een breed assortiment aan mode en lifestyle producten van hoge kwaliteit
• Met onze nieuwsbrief op de hoogte blijven van de nieuwste trends en actuele aanbiedingen
• Sensationele kortingen – artikelen tot wel 75%* in prijs verlaagd!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.