Merken outlet

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Een en al voordeel in de merken outlet van Zalando Lounge


Krijg toegang tot de mooiste merken en bespaar tot wel 75%* op je aankoop! Meld je eenvoudig en gratis aan.

merken outlet

Het is met mode net zoals met auto’s of muziek. Iedereen heeft zijn eigen smaak en unieke voorkeuren. De een zweert bij een bepaald merk, de ander kent geen merkentrouw en koopt die dingen die onmiddellijk aanspreken, zonder op het label of logo te letten. Toch zal iedereen wel een aantal merken op de shortlist hebben staan. Merken die continue hoge kwaliteit leveren en nooit teleurstellen.

Bij sommige merken weet je exact wat je krijgt als je kleding in jouw maat bestelt. Bij andere labels kan het zijn dat je misschien een maatje groter of kleiner moet kiezen voor een perfecte pasvorm. Als je een fan bent van merkkleding of merkschoenen, dan weet je dat je soms diep in je buidel moet tasten. Je kunt ook wachten op uitverkoopacties. Echter, dan loop je de kans dat je alleen incourante maten goedkoop kunt krijgen. Als je echter gratis en vrijblijvend lid wordt van Zalando Lounge, dan krijg je elke week aanbiedingen van actuele voorraad van diverse topmerken.


Ben je op zoek naar modieuze kleding en actuele trends? Meld je dan aan en ontdek ons dagelijks wisselende assortiment!

Ontdek Zalando Lounge


 Gerenommeerde merken, actuele modellen

Ben je gezegend met een lichaam waarbij je kunt shoppen naar standaard maten, dan grijp je bij een uitverkoop vaak mis. Je ziet prachtige kleding voor vlijmscherpe prijzen, maar altijd een paar maten te groot of te klein. In onze merken outlet zijn alle maten ruim vertegenwoordigd.

merken outlet

Zalando Lounge onderhoudt zeer goede relaties met veel topmerken. Zij zien grote voordelen in ons concept en bieden actuele voorraadartikelen aan tegen prijzen die je tijdens een normale uitverkoop maar zelden ziet. Je kunt het gerust zien als een bijzonder effectieve manier van reclame en promotie. Een uitgelezen en exclusieve groep fashion lovers krijgt toegang tot aanbiedingen op het gebied van schoenen, kleding, smaakvolle accessoires en interessante meubels en woonaccessoires.

Wil jij ook toegang tot onze merken outlet? Je hoeft je alleen maar in te schrijven als lid. Het kost je niets en je bent ook niet verplicht tot afname.


Wees er snel bij, want onze artikelen zijn alleen tijdelijk verkrijgbaar!

Ontdek Zalando Lounge


Kleding, schoenen en accessoires in onze merken outlet

Je zelfbeheersing wordt wel op de proef gesteld als je lid wordt van Zalando Lounge. Elke week zie je in onze merken outlet aanbiedingen met kortingspercentages die kunnen oplopen tot 75% van de normale winkelprijs. Heb je een aantal favoriete merken? Dit is je kans om je garderobe uit te breiden en veel geld over te houden.

merken outlet

Ben je er merktrouw, maar wil je ook wel eens een ander merk uitproberen? In onze merken outlet koop je zeer voordelig mode van merken die je nog onbekend zijn, maar wellicht tot je favorieten kunnen gaan behoren. Kijk in onze aanbiedingen naar veel voordeel voor jezelf, je vriend of echtgenoot en jullie kinderen. Wat doe je met het geld dat je bespaart? Besteden aan je vakantie of een dagje uit met je hele gezin?


Meld je eenvoudig en gratis aan met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Ontdek Zalando Lounge


Lid worden en genieten van alle voordelen van Zalando Lounge

Als je lid wordt, laat je je contactgegevens bij ons achter. Uiteraard gaan wij daar zeer zorgvuldig mee om. Je krijgt aanbiedingen per e-mail en je kunt via onze Zalando Lounge apps voor iOS en Android overal in de gaten houden of je favoriete merken in onze merken outlet met een interessant aanbod komen. Hou er wel rekening mee dat elke actie tijdelijk is, met een gelimiteerde voorraad. Als jij in staat bent om snel te beslissen, ga je beslist heel veel geld besparen.


Wees er snel bij! Hou ons dagelijks wisselend assortiment goed in de gaten en word een echte koopjesjager!

Ontdek Zalando Lounge

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.