Wonen

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!

Voel je thuis dankzij Zalando Lounge

Als je je ergens goed hoort te voelen dan is dat wel in je eigen woning. Met accessoires uit onze wonen-verkoopacties geef je elke woning een persoonlijke touch. Kussens, dekens, handdoeken, wanddecoratie, spiegels en sculpturen zijn ideale woonaccessoires waarmee je een ruimte snel en eenvoudig persoonlijkheid geeft.

Wonen

Van een klassieke tot landhuisstijl of kleurrijke etno-look, met onze woonaccessoires richt je je interieur stijlvol in. En deze belangrijke producten vind je in de Zalando Lounge outlet tegen zeer lage prijzen en tegelijkertijd van zeer hoge kwaliteit!

Hoogwaardige woonaccessoires laag geprijsd

In de unieke verkoopacties biedt de Zalando Lounge je chique en hoogwaardige woonaccessoires, mooie meubels en zelfs keukengerei aan. Perfect om je woning eigen stijl te geven. Zo vind je in onze verkoopacties eersteklas labels zoals Emozioni of LaNui, voorbeelden van Italiaans topdesign die je woning een unieke en luxe uitstraling geven.

De enorme kortingen waarmee het Zalando Lounge team de artikelen kunnen aanbieden maakt het geheel nog een stuk mooier. De korting kan namelijk oplopen tot wel 75% t.o.v. de adviesprijs. Daarnaast vind je niet alleen afgeprijsd woondesign in onze speciale aanbiedingen, maar ook keukengerei, elektronica en natuurlijk mode, schoenen en accessoires!

Wonen

Trendy wonen en kleden als lid van Zalando Lounge

Zalando Lounge verwent zijn leden met aanbiedingen vol trendy woonaccessoires van topmerken en –designers. Laat je inspireren door onze ruime keuze en richt je huis creatief in. Of geniet van de ruime keuze aan merkkleding en lifestyle producten uit onze verkoopacties. De registratie is gratis en vrijblijvend en een nieuwsbrief houdt je op de hoogte van de komende aanbiedingen en de actuele trends. Wees er snel bij want op = op!

De Zalando Lounge voordelen:
• Vrijblijvend lidmaatschap
• Dagelijks wisselende verkoopacties
• Hoogwaardige merken en designers
• Ruime keuze aan verschillende producten
• Gratis nieuwsbrief
• Enorme kortingen tot wel 75%*!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.