Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope woonartikelen online

Wonen in stijl! Maak je huis helemaal af met onze trendy meubels en accessoires. Van comfortabele banken tot stijlvolle decoratie, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een sfeervol thuis. Ontdek het nu en creëer jouw perfecte woonruimte!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(76)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Voel je thuis dankzij Lounge by Zalando

Als je je ergens goed hoort te voelen dan is dat wel in je eigen woning. Met accessoires uit onze wonen-verkoopacties geef je elke woning een persoonlijke touch. Kussens, dekens, handdoeken, wanddecoratie, spiegels en sculpturen zijn ideale woonaccessoires waarmee je een ruimte snel en eenvoudig persoonlijkheid geeft.

home_outlet_2_CM

Van een klassieke lamp tot kleurrijke dekbedden, met onze woonaccessoires richt je je interieur stijlvol in. En deze belangrijke producten vind je in de Lounge by Zalando outlet tegen zeer lage prijzen en tegelijkertijd van zeer hoge kwaliteit!

Hoogwaardige woonaccessoires laag geprijsd

In de unieke verkoopacties biedt de Lounge by Zalando je chique en hoogwaardige woonaccessoires, mooie meubels en zelfs keukengerei aan. Perfect om je woning eigen stijl te geven. Zo vind je in onze verkoopacties eersteklas labels zoals Emozioni of LaNui, voorbeelden van Italiaans topdesign die je woning een unieke en luxe uitstraling geven.

De enorme kortingen waarmee het Lounge by Zalando team de artikelen kunnen aanbieden maakt het geheel nog een stuk mooier. De korting kan namelijk oplopen tot wel 75%* t.o.v. de adviesprijs. Daarnaast vind je niet alleen afgeprijsd woondesign in onze speciale aanbiedingen, maar ook keukengerei, valiezen, elektronica en natuurlijk mode, schoenen en accessoires!

home_outlet_3_CM

Trendy wonen en kleden als lid van Lounge by Zalando

Lounge by Zalando verwent zijn leden met aanbiedingen vol trendy woonaccessoires van topmerken en –designers. Laat je inspireren door onze ruime keuze en richt je huis creatief in. Of geniet van de ruime keuze aan merkkleding en lifestyle producten uit onze verkoopacties. De registratie is gratis en vrijblijvend en een nieuwsbrief houdt je op de hoogte van de komende aanbiedingen en de actuele trends. Wees er snel bij want op = op!

De Lounge by Zalando voordelen:• Vrijblijvend lidmaatschap• Dagelijks wisselende verkoopacties• Hoogwaardige merken en designers• Ruime keuze aan verschillende producten• Gratis nieuwsbrief• Enorme kortingen tot wel 75%*!