Designer Outlet

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!

Zalando Lounge: designer outlet zonder nadelen!

Wie wil er niet allemaal designerkleding in zijn kast hebben hangen? De prijs van hoogwaardige merkkleding maakt dit vaak onmogelijk en in de afgelopen decennia zijn fabrieksverkopen en outlets zeer populair geworden. Echter is de keuze aan producten vaak beperkt en gaat het vaak om resten van oude collecties of artikelen met kleine productiefouten. Ook hebben ze vaak beperkte openingstijden en liggen ze ver buiten de stad.

Designer outlet

Zalando Lounge designer outlet is het perfecte alternatief – als lid kun je dag en nacht vanuit het comfort van je eigen huis online winkelen naar artikelen uit de nieuwste collecties van exclusieve merken. Dankzij onze hoge kortingen word je een echte fashionista en laat je je persoonlijkheid stralen!

De moderne designer outlet: de Zalando fashion club

In onze bijzondere live shopping verkoopacties kun je dagelijks designermode, merkkleding en nog veel meer met hoge kortingen online bestellen. Live shopping betekent dat de exclusieve aanbiedingen slechts enkele dagen duren en alleen voor leden toegankelijk zijn. Daarbij loont het zich om er snel bij te zijn, aangezien de aanbiedingen slechts enkele dagen actief zijn en in hoeveelheid beperkt.

Er is voor telkens weer voor ieder wat wils, want verscheidenheid is bij ons groot geschreven: Naast mode omvat het assortiment van onze acties ook sportkleding en schoenen voor jong en oud, designer handtassen, juwelen, merkhorloges, woonaccessoires en zelfs meubels en elektronische gadgets.

Daarbij werken we alleen samen met exclusieve designers en topmerken zoals DKNY, Guess, Vicoria’s Secret, Bronx, Converse etcetera. Welkom in onze exclusieve online designer outlet!

Designer outlet

Word nu lid van onze online designer outlet

Dankzij de Zalando Lounge designer outlet is designer- en merkmode niet langer onbetaalbaar. Meld je aan en laat je als lid verrassen door:

• het ruime assortiment aan mode en lifestyle producten
• de gratis nieuwsbrief die je op de hoogte houdt van de speciale aanbiedingen
• hoge kortingen tot wel 75%*!

De registratie gaat simpel met je naam en e-mailadres en blijft gratis en vrijblijvend. Ook staat ons service team voor je klaar om al je vragen te beantwoorden: 0800 803 94 (ma t/m vr 09:00 – 20:00 uur).

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.