Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Esprit Outlet

Esprit. Stijlvolle mode voor de moderne levensgenieter. Ontdek onze trendy collectie en laat je inspireren door de nieuwste trends. Van tijdloze basics tot fashionable must-haves. Shop nu en creëer jouw perfecte look.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(75)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Stijlvolle mode van Esprit bij Lounge by Zalando

Het internationale modemerk Esprit is een van de grootse en meest geliefde merken ter wereld. En terecht! Veelal dankzij de hoge kwaliteit van de kleding en de perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Al in 1968 richtte Douglas Tompkins en zijn vrouw Susie het label op in San Francisco en werd al snel populair dankzij de hoogwaardige stoffen en afwerking en de klassieke looks.

esprit_outlet_2_CM

Telkens weer lukt het het label om de collectie te vullen met nieuwe en unieke modetrends, maar ook comfortabele basics voor elke gelegenheid. Met de kleding van Esprit ben je simpelweg elke dag stijlvol en modieus gekleed. Als lid van Lounge by Zalando online outlet geniet je van enorme kortingen en dus een nóg betere prijs-kwaliteit verhouding!

Esprit: trendy en klassieke looks voor iedereen

Het assortiment van Esprit is zeer uitgebreid en daardoor ook zeer populair. Al sinds 1971 bestaan er zeven verschillende kledinglijnen voor vrouwen, mannen en kinderen. Vooral de edc by Esprit is zeer geliefd en concentreert zich vooral op jonge, sportieve en creatieve modefans. Je bent op slag verliefd op deze kledinglijn met Cupido-logo. In 1995 werden ook nieuwe productlijnen in de collectie opgenomen zoals modieuze zonnebrillen en trendy woonaccessoires.

Naast de stijlvolle kleding vind je mooie schoenen, comfortabele sportkleding, modieuze accessoires, prachtige tassen en zelfs cosmetica en heerlijk geurende parfums. Dit uitgebreide assortiment vind je ook terug in de dagelijks wisselende verkoopacties van Lounge by Zalando.

esprit_outlet_3_CM

Nieuwste Esprit collecties bij Lounge by Zalando

In de dagelijks wisselende aanbiedingen van Lounge by Zalando heb je een ruime keuze aan trendy mode van Esprit en vele andere topmerken en designers. Tegen ongekend lage prijzen kan je als lid van onze fashion club vanuit thuis naar je lievelingsmerken winkelen en eenvoudig thuis laten bezorgen. Meld je nu gratis en vrijblijvend aan en geniet van alle voordelen:

• Ruime keuze aan trendy mode van vele topmerken• Gratis nieuwsbrief met de komende verkoopacties• Sensationele ledenkorting tot wel 75%*!

Shop erop los en stel snel je lievelingsoutfit samen!