Polka dot

Wat Zalando Lounge jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

De polka dot is terug van weggeweest!

De polka dot is een van oorsprong Brits patroon en we zien het voor het eerst verschijnen aan het einde van de 19e eeuw. Het is een stippenpatroon, waarbij de stippen op regelmatige afstand van elkaar liggen.

Polka dot

Wat het met je kleding doet is duidelijk. Het geeft het een speels en vrolijk effect, zeker als er mooie contrasten bestaan tussen de kleur van de polka dots en de achtergrondkleur. In een zwierig jurkje met polka dots lijken de stippen een rondedans te doen als je langsloopt!

De polka dot zien we vaak terugkomen bij vestjes, badkleding, kinderkleding, maar ook op lingerie. Bij mannen worden shirts en stropdassen met polka dots steeds vaker gezien. Bij mannenkleding kan je als stelregel hanteren dat hoe kleiner de polka dots zijn, hoe geschikter de kleding is bij formele gelegenheden.

Bij vrouwen hoeft dit beslist niet zo te zijn! Een nette blouse met juist grotere polka dots kan verrassend chic werken. Het is vaak het contrast tussen de verschillende kleuren dat bepaalt of een kledingitem passend is in een formele setting. De combinatie zwart-wit of navy-wit werkt altijd goed.

Polka dot

Extra voordeel bij Zalando Lounge

Krijg je er al zin in? Wil jij ook vrolijk en chic door het leven gaan en polka dots aan je gardarobe toevoegen? Dat je voor trendy kleding altijd bij Zalando slaagt, dat wist je al. Maar wist je dat Zalando Lounge, de shopping club van Zalando, jou nog extra voordelen kan bieden met kortingen die wel tot 75%* kunnen oplopen?

Word vandaag nog gratis en vrijblijvend lid van Zalando Lounge! Daar vind je mooie, tijdelijke aanbiedingen van diverse items en merken, met grote kortingen. Je moet wel snel kunnen beslissen, want Zalando Lounge werkt met het ‘live shopping’ concept, waarbij de acties maar voor een bepaalde tijd gelden. Maar dan profiteer je er ook ten volle van!

Zien we je straks terug in een zwierig en fraai zomerjurkje met polka dots? Of kies je voor een ander mooi patroon? Een ding weet je zeker: je gaat op een positieve manier de aandacht trekken.