Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Swarovski Outlet

Laat je stralen met de schitterende collectie van Swarovski. Van oogverblindende sieraden tot elegante accessoires, ontdek de perfecte glans voor elke gelegenheid. Shop nu en laat jezelf stralen!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(78)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Schitterende kansen in de Swarovski outlet van Lounge by Zalando

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de mooiste merken, zoals onze Swarovski acties!

swarovski_outlet_2_CM

Wanneer jij sieraden en accessoires combineert met je favoriete outfits, mogen ze dan opvallen of hou je het liever subtiel? Je zult een aantal basisregels ongetwijfeld kennen of onbewust toepassen. Als je mooie jukbeenderen hebt, heb je vast gezien dat ronde oorbellen ze extra benadrukken. Zijn je sleutelbeenderen sierlijk en fraai, dan heb je zeker gemerkt dat een smalle ketting ze nog mooier kan maken. Draag je graag casual kleding, dan krijg je met klassieke sieraden en een tijdloos horloge een stijlvolle upgrade. Voor een avond uit draag je het liefst je mooiste sieraden waarmee je een wow-effect beoogt.

Mogen je juwelen en accessoires dan letterlijk schitteren? Als je ja knikt, ga je veel inspiratie krijgen als je in onze Swarovski outlet kijkt. Als je lid wordt van onze exclusieve online shopping club Lounge by Zalando, dan schaf je ze bovendien met extra voordeel aan.

Meld je eenvoudig en gratis aan met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

De tijdloze klasse van Swarovski accessoires

We geven het toe. Bijna niets glimt en schittert zo mooi als loepzuivere diamanten, zeker als ze in briljantvorm geslepen zijn. Toch zijn er ook andere materialen waar je letterlijk mee gaat schitteren en waarvoor je niet een overvolle bankrekening hoeft te hebben. Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van Swarovski kristal. Swarovski is de naam van een Oostenrijkse firma, opgericht in 1895. Swarovski maakt speciaal kristalglas, volgens eigen receptuur. De kwaliteit en met name de zuiverheid is bijna legendarisch en Swarovski glas wordt dan ook gebruikt in optische instrumenten.

Swarovski is wereldberoemd om zijn glazen beeldjes waarvan sommige als echte collectors items worden gezien. Vergeleken met andere soorten glas geeft Swarovski glas adembenemende schitteringen. Als het glas ook nog voorzien is van een speciale coating, reflecteert het licht in alle kleuren van de regenboog. In onze Swarovski outlet vind je prachtige colliers, oorbellen, armbanden en horloges waarin Swarovski glas verwerkt zit.

Als je antieke Swarovski juwelen bezit, zie je altijd het logo van de Edelweiss, of de letters S.A.L. In onze Swarovski outlet vind je de nieuwste Swarovski items, die alle voorzien zijn van het huidige logo met een zwaan. Heb je Swarovski items gekocht zonder een van deze drie logo's? Dan zijn ze helaas niet authentiek.

Ben je op zoek naar de beste deals? Meld je dan aan bij Lounge by Zalando en shop mode en lifestyle artikelen voordelig!

Geniet van exclusief voordeel bij Lounge by Zalando

In onze Swarovski outlet vind je trendy én klassieke Swarovski juwelen en accessoires. Je mag erop vertrouwen dat alle Swarovski items gegarandeerd authentiek zijn en dus altijd het bekende zwanenlogo laten zien. Lounge by Zalando heeft zeer goede contacten met topleveranciers op het gebied van kleding, schoenen, juwelen en accessoires. Door die contacten kunnen we jou in de vorm van tijdelijke acties met gelimiteerde voorraad laten profiteren van kortingen die zelfs 75%* van de normale winkelprijs kunnen bedragen.

swarovski_outlet_3_CM

Eigenlijk hoef je maar één ding te doen: je gratis en volledig vrijblijvend aan te melden als lid. Onze leden krijgen elke week een exclusief aanbod in een groot aantal merken. Download onze handige Lounge by Zalando apps die zowel voor Android als iOS beschikbaar zijn. Als je regelmatig kijkt en snel beslist, vult je garderobe zich vanzelf met de mooiste fashion die je tegen wel heel vriendelijke prijzen hebt gekocht. Zo hou je geld over voor een chic avondje uit. Een mooie gelegenheid om met je nieuwste Swarovski accessoires te pronken die je in onze Swarovski outlet hebt gevonden.

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de mooiste merken en bespaar flink op je volgende aankoop!