Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope sjaals online

Haal het beste uit de winter met onze prachtig gehaakte sjaals. Stijlvol en warm, perfect voor elke gelegenheid. Ontdek vandaag nog jouw favoriet!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(89)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Een gehaakte sjaal, veel comfort en mogelijkheden

Zo gauw de dagen korter worden en de temperatuur buiten minder aangenaam aan gaat voelen, hebben wij de neiging om ons warmer te gaan kleden. Onze jassen worden dikker en zwaarder en ook binnen kiezen we wat vaker voor de zachte wollen truien.

Gehaakte sjaal

Als we de kou moeten trotseren, grijpen we eerder naar gevoerde laarzen en beschermen we onze handen met handschoenen. Toch maken we onze outfit tijdens de herfst en winter echt af met een warme, gehaakte sjaal.

Makkelijk combineren

Je kunt natuurlijk zelf een sjaal breien. Ook is je eigen sjaal haken een populaire bezigheid in de winter. Toch schiet het er vanwege drukke bezigheden vaak bij in en kunnen we er niet de tijd voor vrijmaken. Gelukkig is er en groot aanbod aan gehaakte sjaals te krijgen, in alle kleuren, diktes en patronen. Je zult er versteld van staan hoeveel mogelijkheden en verschijningsvormen gehaakte sjaals eigenlijk hebben.

Kiezen we voor natuurlijke vezels als katoen of wol, of willen we juist iets meer luxe en zachte materialen? Dan kunnen namelijk sjaals van kasjmier of pashmina wel heel aanlokkelijk zijn. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid om te kijken naar de dikte van de draad en of de sjaal heel fijntjes of juist heel grof gehaakt is.

Gehaakte sjaal

Een gehaakte sjaal in fijne steken past heel goed bij een elegante en klassieke jas, terwijl een grove sjaal juist een stoere outdoor-look kan geven. Bovendien zijn er ook nog talloze kleuren en patronen. Wanneer je door de kou moet om bijvoorbeeld naar een chic diner te gaan, kun je bijvoorbeeld een elegante sjaal van kasjmier in pasteltinten dragen.

Staat er een boswandeling op de planning? Kies dan voor een robuuste sjaal die mooi aansluit bij je jas. Laat het maar waaien, sneeuwen of vriezen, want wij zijn er klaar voor!

Veel voordeel bij Lounge by Zalando

Sjaals, mutsen, handschoenen en andere accessoires kopen we steeds vaker online. Er is meer dan voldoende aanbod en meer dan genoeg keuze die ons in staat stelt om modieuze outfits samen te stellen. Wie het heerlijk vindt om in een ware schatkamer te winkelen, kan ongetwijfeld slagen bij Lounge by Zalando.

Gehaakte sjaal

Lounge by Zalando is een online shopping club, die exclusive dagelijkse acties en mooie campagnes aanbiedt. Door je gratis en geheel vrijblijvend aan te melden, kun je heel eenvoudig lid worden. Je kunt meteen profiteren van tijdelijke aanbiedingen. Regelmatig heeft Lounge by Zalando interessante en tijdelijke aanbiedingen op uiteenlopende fashion items, zoals sjaals.

Ook voor accessoires en woondecoratie zit je bij Lounge by Zalando goed. Als je snel een keuze kunt maken en vlug reageert, kun je profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot wel 75%*.

Voordat je het weet loop jij met een warme sjaal rond en kun jij zonder problemen de kou trotseren. Met Lounge by Zalando ben je helemaal voorbereid en zie je er ook nog trendy uit. Het mooiste is dat je het met veel voordeel hebt aangeschaft!