Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope dameshorloges online

Dameshorloges die jouw stijl compleet maken. Van elegant en tijdloos tot trendy en opvallend. Ontdek vandaag nog jouw perfecte horloge en maak een statement met jouw persoonlijke stijl.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(77)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Dameshorloges koop je bij Lounge by Zalando

Een horloge koop je het liefst van een gerenommeerd merk met hoge kwaliteitsgarantie. Hoewel dit accessoire in de afgelopen jaren steeds meer een decoratieve functie vervult, heeft het zijn basisfunctie niet verloren. De tijd moet betrouwbaar worden weergegeven en het draagcomfort is ook erg belangrijk bij dit dagelijkse accessoire.

womenwatches_outlet_3_CM

Dameshorloges van hoge kwaliteit koop je dus het best van gerenommeerde horlogemakers zoals Ice Watch of Swatch. Vaak zijn de prijzen voor deze exclusieve items zeer hoog. Als lid van de Lounge by Zalando online outlet krijg je echter toegang tot een ruim aanbod aan voordelig geprijsde horloges. Word lid en geniet van de exclusieve speciale aanbiedingen.

Trendy dameshorloges in alle stijlen in de Zalando outlet

Of je nu op zoek bent naar een klassiek, sportief of extravagant horloge. Je vindt dit praktische accessoire in jouw favoriete stijl voordelig bij de Lounge by Zalando. Het team van Lounge by Zalando werkt nauw samen met de meest gerenommeerde horlogemakers om hun hoogwaardige dameshorloges goedkoop bij Lounge by Zalando aan te kunnen bieden. Hierbij gaat het om exclusieve en hoogwaardige producten uit de nieuwste collecties met trendy stijl, kleuren en vormgeving.

Meld je dus aan en geniet als lid van hoge kortingen en bestel je droomhorloge eindelijk in onze exclusieve online outlet!

Trends voor dameshorloges in 2014:• Sporty en stoer: Grote en opvallende modellen van robuuste materialen zoals kunststof in opvallende kleuren of neontinten.• Klassiek en chic: Elegante vormgeving met klassieke leren polsbanden en edelstalen horlogekast.• Vrouwelijk en trendy: Schitterende zilver- of goudkleurige exemplaren met fonkelende diamantjes als finishing touch.

womenwatches_outlet_2_CM

Winkel online naar exclusieve dameshorloges en meer

In de verkoopacties van Lounge by Zalando worden prachtige dameshorloges goedkoop aangeboden. Bij de regelmatig wisselende aanbiedingen kun je ook andere hoogwaardige accessoires goedkoop bestellen. Zo hebben we ook unieke herenhorloges en vele ander mode en lifestyle producten. De kortingen tot wel 75%* maken dromen waar en prachtige, hoogwaardige producten worden eindelijk betaalbaar.

Zo geniet je van Lounge by Zalando voordelen:

1. Meld je aan met naam en e-mailadres2. Ontvang de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele en komende verkoopacties3. Winkel waar en wanneer je wilt online en profiteer van ons ruime aanbod4. Bestel eenvoudig online en laat je pakketje gemakkelijk thuis bezorgen

Indien je niet tevreden bent over het bestelde product dan kun je deze gratis terugsturen. Verdere informatie over de Lounge by Zalando online outlet verkrijgt u via de gratis hotline (0800 803 94). Naast geweldige producten kun je dus ook rekenen op eersteklas service.