Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope herenhorloges online

Herenhorloges voor stijlvolle mannen. Tijdloze elegantie en vakmanschap komen samen in onze collectie. Ontdek de perfecte match voor elke gelegenheid en straal met trots uit met een prachtig herenhorloge om je pols.

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Stijlvolle herenhorloges bij Lounge by Zalando

Op zoek naar prachtig herenaccessoire voor jezelf of je geliefde? Bij Lounge by Zalando vind je nu een breed assortiment aan herenhorloges tegen ongekend lage prijzen! Ook al heeft elke moderne man tegenwoordig een smartphone met klokfunctie, het horloge blijft toch een populair accessoire voor mannen.

menwatches_outlet_2_CM

Naast het feit dat het een functioneel item is, is het voor de man ook een goede manier om je persoonlijke stijl mee uit te drukken.

Daarbij gebruiken veel mannen het ook als statussymbool. Tegenwoordig geven ze ook veel meer dan alleen de tijd aan maar hebben ze vele functies zoals een datumaanduiding, maandstandfunctie, tachymeter, stopwatchfunctie en nog veel meer. Word dus nu lid van de Lounge by Zalando online outlet en sla je slag!

Herenhorloges met hoge korting in onze online outlet

De eerste draagbare klokken ontstonden in de 16e eeuw en werden eerst met een ketting om de nek gedragen. Later werden de zakhorloges populair die met een ketting en clip aan de toen veel gedragen gilets werden bevestigd. Pas in de 20ste eeuw toen Louis Cartier voor een vriend een uurwerk met een leren polsband ontwierp werd het horloge zoals we het nu kennen populair.

menwatches_outlet_3_CM

Het herenhorloge werd een stijlvol en praktisch accessoire. Het was veel handiger om de tijd van je pols af te lezen dan het telkens uit je zak te moeten halen en het springdeksel te openen. De uurwerken die in de 19e eeuw werden gemaakt verschilden niet veel van de mechanische versie die we nu kennen.

In het midden van de 20ste eeuw werden de eerste elektrische en daarna de eerste kwartshorloges geproduceerd. Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw zijn de mechanische modellen dankzij hun ingewikkelde constructie en vele mogelijke functies weer populair. Meld je dus nu aan bij Lounge by Zalando en verover je volgende prestigieuze accessoire met sensationele kortingen.

Lounge herenhorloges: Verlies geen tijd en shop nu!

Niet alleen tijd kost geld, maar ook het shoppen naar herenaccessoires buiten de Lounge by Zalando! Naast hoogwaardige herenhorloges bieden we nog veel meer mode en lifestyle producten met hoge kortingen. Van pumps tot kinderschoenen, sporttassen tot clutches of een business outfit tot een schitterende avondjurk – bij Lounge by Zalando vind je wat je zoekt, en dat ook nog eens sterk afgeprijsd.

Volg de volgende stappen en meld je nu aan:

1. Meld je eenvoudig en snel aan met je account bij www.zalando.be of met je naam en e-mailadres – de registratie is volledig kosteloos en vrijblijvend.2. Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actuele en komende speciale aanbiedingen en de nieuwste trends.3. Laat je verrassen door ons ruime aanbod aan hoogwaardige merken met schitterende kortingen tot wel 75%*4. Bestel je nieuwste aankopen online waar en wanneer je wil en laat ze makkelijk bij je thuis bezorgen!