Online Outlet

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!

Dé online outlet van Nederland

Met het begrip ‘outlet’ wordt een bijzondere vorm van detailhandel bedoeld waarbij verschillende merken en designers hun producten op een gemeenschappelijke verkoopplek aanbieden tegen zeer gunstige prijzen. Outlet-centers bevinden zich meestal buiten de stad en vereisen een lange reis van de klant.

iStock 000029325710 Small1 Online Outlet

Zalando Lounge maakt een moderne live shopping ervaring mogelijk, zodat de vaak lange tocht naar het outlet center je bespaart blijft en je toch schitterende producten van hoogwaardige merken en designerstegen lage prijzen kan kopen. Daarbij wordt je bestelling eenvoudig bij je thuis bezorgd. Lees snel verder en meld je direct eenvoudig en snel aan en word lid van onze exclusieve online outlet. Je zult er geen spijt van hebben!

Zalando Lounge vindt de online outlet opnieuw uit!

Als exclusieve shoppingclub vindt Zalando Lounge de ‘online outlet’ opnieuw uit. Anders dan bij de bekende fabrieksverkopen of outlets, bieden we onze leden geen oude modellen of producten aan uit het vorige seizoen. De leden vinden in onze merkenoutlet alleen actuele trend en lifestyle producten van gevestigde merken.

Maar hier houdt het nog niet op met de voordelen. Andere outlets hebben een vast assortiment aan producten. Onze shopping club kent daar echter geen grenzen en biedt naast kleding, schoenen en accessoires ook meubels, woonaccessoires elektronica aan. Voor jong en oud, man en vrouw, voor casual of business looks – De Zalando online outlet biedt alles wat je hartje begeert:

• Accessoires: van prachtige oorbellen tot exclusieve herenhorloges
• Kleding: van schitterende avondjurken tot coole zwemshorts
• Schoenen: van trendy pumps tot innovatieve sneakers
• Meubels en woonaccessoires: van stijlvolle fotolijstjes tot praktische bijzettafeltjes
• En nog veel meer!

clothes women Online Outlet

Actuele trends en topmerken in de online outlet

Het Zalando Lounge team is dagelijks in actie om haar leden doormiddel van de goede samenwerking met talloze gevestigde labels de nieuwste trend- en modeartikelen tegen lage prijzen aan te bieden. In onze online outlet vind je designerkleding, schoenen, sieraden, woonaccessoires en high-tech gadgets met korting tot wel 75% t.o.v. de originele prijs.

Let wel op, want we werken met een ‘live shopping’ concept, waar de mooie acties maar voor een bepaalde tijd geldig zijn. Maar wanneer je er tijdig bij bent, kun jij de mooiste deals tegenkomen!

iStock 000056556974 Small1 Online Outlet

Het enige wat je hoeft de doen is je registreren met je naam en e-mailadres. Het lidmaatschap is geheel gratis en vrijblijvend. Daarbij blijf je dankzij onze nieuwsbrief ook nog eens op de hoogte van de actuele speciale aanbiedingen en de nieuwste trends. Het service team beantwoordt al je vragen over de online outlet van Zalando op de gratis hotline 0800 803 94.

Een eigenlijk gezellig dagje winkelen stressvol door overvolle outlet-centers? Een lange reis maken en dan niets passends kunnen vinden? Maakt het jezelf makkelijk en shop vanuit huis in de online outlet van Zalando Lounge!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.