Wij horen bij Zalando

Online Outlet bij Lounge by Zalando

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(83)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Profiteer van hoge kortingen in de Online Outlet

Meld je vrijblijvend aan voor de Lounge by Zalando online outlet en krijg toegang tot hoogwaardige merken, dagelijkse aanbiedingen en kortingen tot wel 75%*!  Volg onze spannende driedaagse acties en shop mode, lifestyle en sport artikelen voor een fractie van de prijs. Meld je nu aan!

Naast de gebruikelijke fashion site vind je bij Zalando tevens een online outlet. Lounge by Zalando biedt speciale voordelen voor vaste klanten. Je vindt er exclusieve merken met kortingen tot wel 75%*. Wil je mee profiteren van onze aanbiedingen? Aarzel dan niet en meld je gratis en vrijblijvend aan voor Lounge by Zalando!

unisex_outlet_2_CM

Het geheim van outlet kleding

Het is een veelgestelde vraag: waarom is outlet-kleding zoveel goedkoper dan reguliere verkoop? Bij outlet-verkoop bieden verschillende merken en designers hun producten aan op een gemeenschappelijke verkoopplek. Daarbij worden zeer gunstige prijzen gehanteerd. Helaas bevinden outlet centers zich meestal buiten de stad, waardoor het niet altijd gemakkelijk is om er te komen.

Dankzij Zalando is dat probleem nu eenvoudig opgelost. Heb je een overvolle agenda, maar wil je toch graag profiteren van de mooiste outlet aanbiedingen? Meld je dan aan voor Lounge by Zalando. Hier vind je dagelijks een waaier aan exclusieve mode tegen verrassend lage prijzen. Vergeet niet om regelmatig een kijkje te nemen, want het aanbod wisselt voortdurend!

unisex_outlet_3_CM

Lounge by Zalando is altijd actueel

Outlet winkelen is goed voor je portemonnee, maar helaas vind je in veel outlet stores volop kleding uit eerdere seizoenen. Bij Lounge by Zalando is dat niet het geval. Je kunt er zeker van zijn dat al onze mode volledig actueel is. Lounge by Zalando biedt je steeds de meest exclusieve kledingmerken van gerenommeerde designers. Combineer je outfit met actuele accessoires en je bent helemaal on trend.

Wist je trouwens dat je niet alleen voor je kleding terecht kunt bij Lounge by Zalando? Ook als je je partner of een goede vriend(in) wilt verrassen met een leuk cadeau zul je bij ons zeker slagen. Of neem je liever een kijkje bij de nieuwste gadgets op het gebied van elektronica? Zalando outlet biedt je een scala aan aantrekkelijk geprijsde producten:

  • Accessoires: van exclusieve herenhorloges tot oorbellen en zonnebrillen
  • Kleding: van comfortabele ondermode tot schitterende avondjurken
  • Schoenen: van sportieve sneakers tot geklede herenschoenen en pumps
  • Bagage: van exclusieve trolleys tot designer-reistassen
  • Interieur: van hoogwaardige woonaccessoires tot beddengoed waar je nóg fijner van gaat dromen.

Outlet Zalando Lounge BE

Een voortdurend wisselend assortiment

Het Lounge by Zalando team koestert haar leden. Elke dag spannen onze medewerkers zich in om de meest veelzijdige collecties samen te stellen. Door een nauwe samenwerking met gevestigde labels kunnen we je steeds de meest hoogwaardige mode tegen de laagste prijzen aanbieden. In onze online shop vind je alles om je garderobe een frisse update te geven. Een exclusieve jurk voor de prijs van een kleedje van de modegigant? Bij Lounge by Zalando kan het! Wil je deze kans niet voorbij laten gaan? Meld je dan nu aan voor Lounge by Zalando! Registreren kan met je naam en e-mailadres, maar ook met je social media account of je Zalando inloggegevens. Het lidmaatschap is geheel gratis en verplicht je tot niets. Vergeet de vergeefse shopping trips door drukke stadsstraten. Schenk jezelf nog een extra kop koffie in en winkel in alle rust van achter je pc. Lounge by Zalando maakt je leven gemakkelijker en aangenamer.

Meld je nu gratis en vrijblijvend aan voor de Lounge by Zalando online outlet en profiteer van kortingen tot wel 75%* op al je favoriete merken!