Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope broeken online

Broeken, altijd in stijl. Van trendy skinny jeans tot comfortabele chino's, wij hebben het allemaal. Ontdek vandaag nog jouw perfecte pasvorm!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(89)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Broeken van topmerken bij Lounge by Zalando

Een goede broek is voor zowel man als vrouw een belangrijke basic voor elke outfit. Toch was dit voor de vrouw niet altijd zo. Dat ook vrouwen broeken tot hun garderobe mogen rekenen hebben we te danken aan de emancipatiebeweging. Pas halverwege de 20ste eeuw werd dit populaire kledingstuk ook gangbaar voor vrouwen.

trousers_outlet_2_CM

Of het nu gaat om jeans, chino’s of shorts, ze zijn er in mooie variaties voor zowel man als vrouw en onmisbaar in onze kledingkast. Ben je op zoek naar een nieuwe basic? Of juist naar een uniek model? Meld je dan snel aan bij Lounge by Zalando! In onze dagelijks wisselende verkoopacties bieden we namelijk broeken in alle stijlen en maten tegen ongekend lage prijzen aan! Daarbij komt nog dat onze artikelen alleen van hoge kwaliteit zijn en van de beste merken en designers komen.

Ruime keuze aan voordelige broeken, jeans en chino’s

De meest gedragen broek is tegenwoordig de jeans of spijkerbroek. Ooit ontstaan als duurzaam kledingstuk voor goudzoekers is de jeans uitgegroeid tot een basic voor elke dag. De ontwerpen lopen zeer uiteen van stoere wassingen met destroyed effecten tot een mooie effen kleur voor een elegante look.

Nog een broek die sinds een paar seizoenen zeer geliefd is, is de chino. Voor zowel man als vrouw, jong en oud is ook dit een perfect basic voor uiteenlopende outfits. Gecombineerd met ballerina’s of sneakers creëer je een mooie, casual look en met hoogwaardige herenschoenen of stijlvolle pumps wordt het geheel juist eleganter en zakelijker.

Bij Lounge by Zalando vind je hoogwaardige jeans en chino’s, maar ook shorts, sportbroeken, leggings en vele andere broeken van topmerken met hoge korting.

trousers_outlet_3_CM

Luxe broeken en meer mode bij Zalando’s online outlet

In onze online outlet vind je broeken in vele variaties voordelig online zoals prachtige jeans van Diesel of Guess of stijlvolle chino’s van Esprit. In onze dagelijks wisselende verkoopacties bieden we naast een ruim aanbod aan hoogwaardige broeken nog veel meer exclusieve kleding , accessoires en schoenen. Meld je dus snel aan en geniet van de voordelen!

De voordelen op een rijtje• Gratis en vrijblijvend lidmaatschap• Ruim assortiment aan mode en lifestyle producten• Exclusieve merken en designers• Gratis nieuwsbrief• Enorm prijsvoordeel tot wel 75%*