Mom jeans

Wat Zalando Lounge jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Mom jeans voor comfort

Het is een typische Amerikaanse term en ook nog eens afkomstig uit een beroemd comedy-programma. De mom jeans, ooit de meest populaire jeans voor vrouwen vanaf de jaren tachtig tot halverwege de jaren negentig, hebben behoorlijk wat kritiek moeten verduren. Maar ze zijn terug van weggeweest. Sterker nog, ze zijn nu weer helemaal hip en trendy.

Mom jeans

De mom jeans waren ooit razend populair, maar halverwege de jaren negentig kwam er veel kritiek op. Volgens velen kwam je figuur er niet mooi in uit. Toen de jeans met lagere taille aan populariteit wonnen, verdwenen deze jeans  volledig uit het straatbeeld.

Maar ze zijn weer terug. Ze worden met mooie enkellaarsjes en een eenvoudig shirt gecombineerd. Wil je voor een stoere look gaan? Dan ben je helemaal trendy met een jeans en witte sneakers. Met deze klassieke jeans kun je eindeloos combineren en experimenteren. De broek komt vaak tot boven de enkels, waardoor dit ook een ideale broek is voor wat warmere dagen.

Doe je net als in de hoogtijdagen van dit type jeans je blouse, T-shirt of sweater in je broek? Geen gek idee als je de nadruk op je taille wilt leggen. Geef ze een modern tintje en draag een frivool topje dat net tot de tailleband komt.

Mom jeans

De voordelen van Zalando Lounge

Heb je nog exemplaren van vroeger hangen, die na al die jaren nog steeds zo lekker zitten? Of ben je op zoek naar nieuwe jeans merken met hoge kwaliteit? Natuurlijk heb je al bij Zalando gekeken en gezien hoeveel keuze je hebt. Niet alleen bij deze jeans, maar ook bij kledingstukken en accessoires die je ermee zou willen combineren.

Gun jezelf wat extra voordeel en word vrijblijvend lid van onze online shopping club, Zalando Lounge. Bij Zalando Lounge mag je profiteren van aanbiedingen in alle mogelijke categorieën. De kortingen kunnen oplopen tot wel 75%*! Zalando werkt met een ‘live shopping’ concept, waarbij de acties maar voor een bepaalde tijd geldig zijn. Als je snel kunt beslissen en regelmatig kijkt, ga je pas echt profiteren!

Misschien hangt er binnenkort wel een nieuwe jeans van een premium merk in jouw kast!