Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope dameskleding online

Dameskleding voor elke gelegenheid. Van trendy jurken tot comfortabele jeans, wij hebben alles om jouw stijl te laten stralen. Ontdek vandaag nog onze collectie en vind jouw perfecte outfit.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(83)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Lounge by Zalando: jouw adres voor de mooiste dameskleding

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot dagelijkse aanbiedingen van echte topmerken. Meld je eenvoudig aan met je Zalando inloggegevens, je social media account, je naam en e-mailadres. 

Heb jij een passie voor kwalitatieve dameskleding, maar een beperkt budget? Maak dan kennis met Lounge by Zalando. Hier vind je elke dag de mooiste merken tegen kortingen tot wel 75%*. Meld je nu gratis en vrijblijvend aan en profiteer van aantrekkelijke kortingen. Niets is zo veranderlijk als een damesgarderobe. Trends wisselen met de tijden en de seizoenen. Ben je op zoek naar iets nieuws om je basisgarderobe mee aan te vullen? Bij Lounge by Zalando vind je broeken, rokken, jasjes en kleedjes, maar ook accessoires waarmee je eindeloos kunt variëren. Profiteer het hele jaar door van topmerken tegen verrassend lage prijzen. Aarzel niet en meld je vandaag nog aan!

women_outlet_2_CM

Laat je inspireren door de laatste trends

Een nieuw seizoen staat voor de deur. Het ideale moment om de blik eens vooruit te werpen. Het team van Zalando ging op zoek naar de populairste modetrends en ontdekte dat het zakelijke pak in sneltreinvaart de catwalk verovert. Het ideale moment dus om te gaan voor een oversized blazer. Of kies je liever voor een oversized blazerjurk in een grijstint, zoals gespot tijdens de modeshow van Stella McCartney? Natuurlijk hoef je het niet bij grijstinten te laten. Ga je voor een sprankelende kleur, dan zit je met rood helemaal goed. Rode dameskleding wordt de onbetwiste modetrend van het seizoen. Laat je inspireren door blouses van rood satijn, rode laarzen, rode jassen en een keur aan rode accessoires. Uiteraard mag rode lippenstift daarbij niet ontbreken! Ook bont is terug van weggeweest. De bontjas die voorheen enkel door 'madammen' werd gedragen, is bezig aan een stevige comeback. Dierenliefhebbers en milieubeschermers zullen wellicht de wenkbrauwen fronsen, maar wees gerust: het gaat om faux fur, oftewel namaakbont. Combineer je bontjas met een gebreid kleedje met col en elegante effen laarzen. Wedden dat je vele hoofden zult doen draaien? Is nonchalance jou op het lijf geschreven, dan zal het left-unfinished effect je zeker kunnen bekoren. Bij deze bewust onafgewerkte dameskleding zorgen losse draden en materialen voor een stoere toets. We zagen dit onder meer al bij Alexander McQueen en Maison Margiela.

women_outlet_3_CM

Altijd betaalbaar en actueel

Lounge by Zalando maakt winkelen tot een geheel nieuwe ervaring. Word je lid van Lounge by Zalando, dan krijg je toegang tot al onze verkoopacties. Alle dameskleding is tijdelijk beschikbaar en tot wel 75%* goedkoper dan in de winkel. Het assortiment is bovendien volledig authentiek en actueel. Geen collecties uit vorige seizoenen dus, maar altijd de mode van vandaag.

Naast dameskleding kun je bij ons terecht voor stijlvolle accessoires zoals tassen, sieraden en schoenen, maar ook voor kinderkleding en woonaccessoires. Vergeet dus niet om je aan te melden!

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en profiteer van hoge kortingen op fashion en lifestyle producten.