Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope hoge hakken online

Hoge Hakken. Stap in stijl met onze prachtige collectie. Van elegant tot gedurfd, ontdek de perfecte hakken die je look compleet maken. Shop nu en laat jezelf stralen.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(81)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Verover de wereld op hoge hakken

"Geef een vrouw de juiste schoenen en ze kan de wereld aan." Marilyn Monroe wist maar al te goed hoe je als vrouw sterk staat. Wees niet bang: presenteer jezelf en draag hoge hakken!

highheels_outlet_2_CM

Een hoge hak tegen een lage prijs

Ook in Lounge by Zalando vind je hen: allerlei schoenen met een hoge hak. Hoge hakken staan vrouwelijk, maar geeft ook zekerheid. Schoenen en laarzen met een hoge hak zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen. Of je nu voor chic gaat of toch liever voor stoer, er is altijd wel een schoen dat bij je past. Op Lounge by Zalando helpen we je ook hiermee graag verder.

Wanneer je gratis aangemeld bent met je naam en e-mailadres, kun je meteen gebruikmaken van onze mooie verkoopacties. Wij verkopen namelijk de beste merken en geven daarbij ook nog eens een korting tot 75%*. Pumps van topmerken voor de beste prijs vind je bij Lounge by Zalando. Neem rustig een kijkje in ons assortiment en geniet van de combinatie van klasse en betaalbaarheid.

Ervaar de zekerheid van een hoge hak

De hoge hak is altijd een teken van status geweest. Vroeger waren het juist de mannen die zich erop waagden, al waren ze toen nog niet zo hoog als je ze nu soms ziet. Daarna waren het met name de rijke mensen, zowel mannen als vrouwen. Vandaag de dag zijn het praktisch alleen vrouwen die een echt hoge hak dragen en dat is ook geen wonder. Het geeft je meteen een klassieke, vrouwelijke uitstraling.

highheels_outlet_3_CM

Het is belangrijk dat je de juiste houding hebt, wanneer je hoge hakken draagt. Loop rechtop en vooral: aarzel niet wanneer je een stap zet. Wanneer je op schoenen met een hoge hak loopt, zet je je voeten in een rechte lijn voor elkaar, omdat dan je evenwicht beter is. Daarbij staat het ook nog eens elegant. Wil je liever eerst nog wat oefenen? Een laars met een hoge hak biedt veel meer stevigheid dan een pump.

Let goed op onze aanbiedingen. Lounge by Zalando werkt namelijk met een 'live shopping' concept, waarbij de acties maar voor een bepaalde tijd geldig zijn. Koop een leuke laars of mooie schoen met de klassieke hoge hak voor een mooie prijs. Alleen voor leden van Lounge by Zalando met kortingen tot 75%*!