Wij horen bij Zalando

Elke dag nieuwe deals bij Lounge by Zalando

Laguiole Outlet

Laguiole: stijlvolle en tijdloze fashion en lifestyle. Ontdek onze collectie voor een vleugje Franse elegantie in jouw leven. Van prachtige messensets tot verfijnde accessoires. Vind jouw perfecte stuk vandaag nog en straal in Laguiole stijl!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(78)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

De klasse van Laguiole

Meld je gratis aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot vele designer outlet stores en deals. Zo bespaar je flink op mode en lifestyle artikelen. 

laguiole

Ben je wel eens in Zuid-Frankrijk geweest, bijvoorbeeld in de mooie Provence? Als je daar op een terrasje zit in een pittoresk dorpje, kijk je misschien verbaasd. Je ziet Fransen een eigen mes pakken om kaas en worst te snijden. De sierlijke vorm van de messen vangen je blik en je ziet hoe soepel ze hun werk verrichten. Grote kans dat je messen van het Franse topmerk Laguiole ziet.

Als de ober aan je tafel een fles wijn opent, zie je aan de vorm van zijn kelnersmes dat je te maken hebt met hetzelfde merk. Kijk je in de winkels om je heen, dan zie je deze messen overal. Als je prijzen je in eerste instantie afschrikken, is het goed om te weten dat je ze bij Lounge by Zalando heel voordelig kunt aanschaffen.

Meld je gratis aan voor de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Een Frans succesverhaal

Fransen zijn trots op hun nationale merken, zeker als ze een lange traditie hebben. De een noemt het chauvinistisch, maar zij die Frankrijk kennen, weten dat een merk als Laguiole zijn reputatie meer dan waar maakt.

laguiole

In het gelijknamige dorpje werden door lokale ambachtslieden in 1829 voor het eerst de messen gemaakt die later Frankrijk veroverden. De vormgeving is geënt op de Catalaanse herdersmessen, maar al snel produceerden de messenmakers ook andere modellen. Je kunt ze herkennen aan het bijtje dat op elk Laguiole mes te vinden is. Deze messen worden geheel met de hand gemaakt en bij de productie zijn soms wel 109 stappen nodig. Dit heeft wel tot gevolg dat de prijzen van een goed mes behoorlijk hoog kunnen liggen.

Kwaliteit mag een hogere prijs hebben en topkwaliteit zeker. Heb je eenmaal een mes van dit merk te pakken, dan gaat hij je hele leven mee. In de jaren tachtig riepen de ambachtslieden de hulp in van de Franse topontwerper Philippe Starck. Mede door zijn invloed is Laguiole nu echt een wereldmerk geworden.

Wees er snel bij, onze deals zijn alleen tijdelijk verkrijgbaar!

Een uitgebreid assortiment in restaurantkwaliteit

Natuurlijk vind je in het assortiment de klassieke Laguiole messen die nog steeds het eeuwenoude ontwerp volgen. Daarnaast kun je ook kiezen voor hoogwaardige kurkentrekkers, duikersmessen of messensets voor je keuken. Probeer ze eens uit en je zult merken dat je vlees en groente veel beter kunt snijden dan voorheen. Je kunt ook kijken naar handig en kwalitatief zeer goed bestek.

Veel ontwerpen zijn geënt op bekende gebouwen. Zo is er de Eiffel-serie en de Golden Gate-serie. Aan het heft herken je onmiddellijk de Parijse Eiffeltoren of de Golden Gate brug uit San Francisco.

laguiole

Als je een familiediner hebt bereid en je tafel is gedekt met sierlijk bestek van Laguiole, is het net alsof je in een chic restaurant dineert. Let echter wel op. Er is helaas veel namaak in omloop, dat wordt aangeboden voor prijzen die eenvoudigweg onmogelijk zijn bij écht handwerk. Dan is het goed om te weten dat Lounge by Zalando uitsluitend authentieke messen verkoopt. Zo krijg je waar voor je geld.

Profiteer van exclusieve voordelen voor onze leden

Je kunt geheel vrijblijvend lid worden van Lounge by Zalando en meteen profiteren van wekelijks veranderende sales en acties, met kortingspercentages tot 75%* van de nieuwwaarde. Ons aanbod is exclusief en alleen voor onze leden. We bieden je topmerken aan op het gebied van accessoires, kleding en schoenen, altijd uit de meest recente collectie. Schrijf je in, download onze gratis apps en begin met geld besparen.

Bespaar flink op mode en lifestyle aanbiedingen. Bespaar tot wel 75%* op keukengerei, meubels en woonaccessoires van de beste merken!