Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope meubels online

Meubels die jouw huis transformeren! Ontdek onze prachtige collectie van stijlvolle en functionele meubels. Van comfortabele banken tot trendy eettafels. Creëer jouw droominterieur vandaag nog! Shop nu en geef je huis een make-over.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(89)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Wooncomfort met voordeel in onze meubel outlet

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en shop kleine meubels en woonaccessoires van topmerken met kortingen tot wel 75%*!

furniture outlet 2 CM

Bijzettafels, comfortabele fauteuils, leuke kastjes, hockers en andere meubelitems, iedereen heeft ze wel in huis. Wanneer je meubels en toebehoren aanschaft, wil je dat ze je jaren zit- en woongenot geven. Op hun kwaliteit wil je kunnen vertrouwen en wanneer je interessante woonaccessoires tegenkomt, moet een smaakvolle combinatie ook zo gemaakt zijn.

Als je vrijblijvend lid wordt van Lounge by Zalando, koop je in onze online meubel outlet met hoge kortingen. Omdat alles op voorraad is, mag je snelle levertijden verwachten. De dagen dat je vele uren in woonwinkels door moest brengen en je elke keer problemen had met parkeren, zijn eindelijk voltooid verleden tijd.

Richt je woning zo stijlvol mogelijk in

In onze meubel outlet vind je smaakvol gestileerde meubelstukken van uiteenlopende merken. Ze hebben één belangrijke eigenschap gemeen: alles is van onbesproken kwaliteit, gemaakt voor duurzaamheid. Dit geldt niet alleen voor stoelen, tafels en kasten, maar ook voor bijpassende woonaccessoires als tapijten, kussens, dekens en beddengoed.

Je mag er ook op rekenen dat je een ruim assortiment aan woonstijlen vindt, zodat je altijd wel een goede match kunt maken met je persoonlijke smaak en de rest van je interieur. Voordat je in onze voordelige meubel outlet winkelt, kun je kijken welke meubelstukken nog in je huis ontbreken, maar het kan ook slim zijn om wooninspiratie op te doen en aan de hand daarvan je woonideeën te ontwikkelen. Je kunt je helemaal uitleven in je woonfantasieën want op je budget hoef je nauwelijks te letten.

Verrassend meubilair van topmerken

Met knusse bijzettafels, tapijtjes en mooie vazen wordt je zithoek echt huiselijk en gezellig. Als je kinderen naar de middelbare school gaan, wordt het misschien tijd om hun kinderkamer te transformeren in een tienerkamer waar ze graag vrienden en vriendinnen ontvangen, maar ook ijverig aan hun huiswerk kunnen werken.

furniture outlet 3 CM

Misschien wil je jouw keuken wel uitbreiden met handige keukenapparatuur en keukenaccessoires en zou een extra sidetable in je gang niet heel handig zijn? Je kunt je concentreren op echte design items die onmiddellijk de aandacht vasthouden, maar je vindt vast ook meubelitems die je kunt zien als een smaakvolle toevoeging aan je huidige interieur en in feite een bijrol vervullen. Als het geheel maar echt iets zegt over jouw smaak en ervoor zorgt dat jij je helemaal op je gemak voelt in je eigen woonparadijs.

Je lidmaatschap van Lounge by Zalando, gemakkelijk genieten van voordeel

Het kopen van topkwaliteit meubilair kan een aanslag op je budget en je spaarrekening betekenen. Waarom zou je dan niet gewoon lid worden van Lounge by Zalando? Bij Lounge by Zalando profiteer je wekelijks van nieuwe interessante aanbiedingen op meubilair, woonaccessoires, schoenen en kleding. Je kiest uit topmerken en de nieuwste collectie en dat met kortingen die wel 75%* van de winkelwaarde kunnen zijn.

Je lidmaatschap verplicht je tot niets, maar uiteraard ga je regelmatig online checken of je nog meer voordeel kunt halen. Het is wel handig als je snel kunt beslissen want over het algemeen is de voorraad beperkt en altijd tijdelijk. Lid worden heb je binnen een paar muisklikken gedaan. Laat je nu verleiden:

  • De aanmelding is gratis en snel
  • Dagelijks wisselende aanbiedingen
  • Breed assortiment aan producten van topmerken
  • Hoogwaardige producten van de nieuwste collecties
  • Een nieuwsbrief houdt je op de hoogte van de actuele acties
  • Voor echte koopjesjagers: unieke kortingen tot wel 75%*!

Meld je eenvoudig en gratis aan bij Lounge by Zalando met je Zalando inloggegevens, je social media account, je naam of e-mailadres.