Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope woonaccessoires online

Woonaccessoires voor een stijlvol interieur. Ontdek onze trendy collectie met unieke items die jouw huis een persoonlijke touch geven. Van kleurrijke kussens tot elegante lampen, bij ons vind je alles om van jouw huis een thuis te maken.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(80)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken. Zo vind je stijlvolle woonaccessoires, fashion en lifestyle artikelen met kortingen tot wel 75%*! 

livingaccessories outlet 2 CM

Je doet de deur van je woonkamer open na een dag hard werken en je krijgt ook echt het gevoel dat je weer thuis bent. Het zijn niet alleen de comfortabele meubels die je zo goed kent, het is de hele sfeer van je huis. Hier voel je je thuis en alles ademt jouw persoonlijke stijl uit. Je hebt goed nagedacht over je inrichting. Je zithoek, je eethoek en je kasten staan op de juiste plek en met je verlichting heb je mooie accenten aangebracht.

Waarmee breng je de puntjes op de i? Door smaakvolle woonaccessoires op de juiste plek te zetten heb jij ervoor gezorgd dat je inrichting echt iets over jou zegt. Als je op zoek bent naar accessoires om je woning nog mooier en persoonlijker te maken, word dan lid van Lounge by Zalando en shop ze met bijzonder veel voordeel.

Meld je eenvoudig en gratis aan met je Zalando inloggegevens, social media account of je naam en e-mailadres!

Oost west, thuis best! 

Vrijwel iedereen heeft een voorkeur voor een of meerdere woonstijlen. De een voelt zich helemaal thuis in een landelijk of traditioneel interieur, voor de ander kan het niet strak en modern genoeg zijn. Je kunt je huis opfleuren met robuuste en stoere industriële woonaccessoires, of juist gaan voor gedetailleerde en romantische accenten.

livingaccessories outlet 3 CM

Wat dacht je van zachte en fraai gekleurde kussentjes om je sofa om te toveren tot een echt zitparadijs? Of een oude vintage stationsklok op die kale plek aan je muur? Als je regelmatig getrakteerd wordt op een mooie bos bloemen, moet je natuurlijk ook bijpassende vazen hebben. Je vakantiefoto's en familiefoto's geef je een ereplaats in mooie en stijlvolle fotolijstjes. Met tapijten in diverse kleuren en vormen kun je een open ruimte breken en een stuk gezelliger maken.

Creëer je eigen woonstijl

Zorg je ervoor dat jouw accessoires naadloos in je woonstijl passen, of ga je juist voor de verrassende details? Denk je ook niet dat hypermoderne accessoires je klassieke interieur juist een tijdloos karakter geven? Met stoere industriële bijzettafels in een romantische inrichting vallen je andere accessoires misschien nog wel meer op. Met leuke, handige en stoere accessoires fleur je ook je kinderkamer op en wat is er nou mooier dan je babykamer helemaal in stijl in te richten als je erachter komt dat je zwanger bent?

Je kunt natuurlijk ook overdrijven met woonaccessoires, maar er zijn een aantal handige basisregels. Als je jouw accessoires gebruikt voor kleuraccenten en ze zo neerzet dat ze de aandacht trekken maar zeker niet afleiden, dan kun je het eigenlijk niet verkeerd doen. Dan maken ze je huis levend en dynamisch.

Bespaar tot wel 75%* op fashion en woonartikelen van echte topmerken!

Veel extra voordeel bij Lounge by Zalando

Wil je jouw huis smaakvol en fraai inrichten, maar ook op je budget letten? Dan zou je echt eens moeten overwegen om je in te schrijven als lid van Lounge by Zalando. Lounge by Zalando is onze online shopping club met bijzonder scherpe maar wel tijdelijke aanbiedingen van topmerken. Elke week zijn er wel aanbiedingen met schoenen, kleding, modeaccessoires en woonaccessoires. De voorraad is beperkt, maar als je snel reageert, kun je profiteren van kortingen die wel 75%* van de nieuwwaarde kunnen bedragen.

Lid worden verplicht je tot niets, maar geeft je wel exclusieve mogelijkheden om echt te besparen. Word vandaag nog lid en hou onze acties in de gaten, op je laptop of met onze gratis Lounge by Zalando app voor je smartphone.

Meld je nu geheel gratis, vrijblijvend en snel aan en shop jouw woonaccessoires met hoge kortingen. Neem gauw een kijkje!