Ripped jeans

Wat Zalando Lounge jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Ripped jeans - meer dan alleen stoer en rebels

We zagen ze eind jaren tachtig, begin jaren negentig voor het eerst in het straatbeeld. Jonge mannen en vrouwen die jeans droegen met gaten en scheuren, meestal bij de knie. In eerste instantie werden ze afgedaan als armoedig en rebels. Maar al snel bleek dat juist deze ripped jeans bij uitstek geschikt waren om een stoere en onafhankelijke look te creëren.

Ripped jeans

Een fashion statement

Ze zijn niet alleen gebleven, ze worden juist steeds populairder. De klassieke destroyed jeans, met scheuren bij de knieën, zien we veel. Daarnaast zijn er ook jeans met zoveel gaten en scheuren dat je in feite meer been dan broek ziet. De een geeft de voorkeur aan loszittende, oversized jeans, de ander kiest juist voor skinny modellen.

Ripped jeans zijn perfect als je van een casual en losjes zittende kledingstijl houdt. Rol de pijpen op, trek een T-shirt aan en je maakt de indruk dat niets je kan deren. Wil je echt een onafhankelijk fashion statement maken, combineer je jeans dan met een blazer tot een casual chique outfit.

Draag juist onder die opgerolde pijpen je meest elegante pumps of sandaaltjes. Kies een kleurrijk shirt en opvallende sieraden en je destroyed jeans zorgen voor een mooi en spannend contrast.

Ripped jeans

Wil je een elegante look creëren met je jeans? Accentueer dan juist je vrouwelijkheid met lippenstift in opvallende kleuren en met je meest stijlvolle schoenen. Wil je juist een stoere look? Draag er dan stevige boots onder. Je kunt met deze jeans alle kanten op! Welke indruk wil jij vandaag achterlaten?

De voordelen van Zalando Lounge

Werp een blik op je garderobe en bekijk wat jij met je jeans wilt combineren. Genoeg inspiratie of ben je nu op zoek naar nieuwe jeansmerken en accessoires? Als je vrijblijvend lid wordt van Zalando Lounge, de online shopping club van Zalando, garanderen we je een ruime keuze en veel prijsvoordeel met kortingen tot driekwart van de normale, toch al vriendelijke prijzen.

Het aanbod bij Zalando Lounge varieert regelmatig en is altijd tijdelijk. Je moet snel kunnen beslissen, maar dan is je voordeel ook aanzienlijk. Trek je jeans aan en ontdek wat Zalando Lounge voor jou kan betekenen.