Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Vero Moda Outlet

Vero Moda, stijlvolle mode voor de moderne vrouw. Ontdek onze trendy kledingcollectie met prachtige jurken, trendy tops en tijdloze jeans. Shop nu en straal in elke gelegenheid!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(75)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Vero Moda: Hét trendsettermerk bij Lounge by Zalando!

Op zoek naar trendy mode voor een kleine prijs? Word dan lid van Lounge by Zalando! In onze bijzondere online outlet hoort ook de coole en edgy mode van Vero Moda tot ons assortiment. De producten van dit hippe merk hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en worden je in Lounge by Zalando met nog eens extra korting zeer gunstig aangeboden.

vero_moda_outlet_2_CM

Of je nu op zoek bent naar een modieuze outfit voor elke dag, een avondje uit of je volgende sollicitatiegesprek: in onze shoppingclub heb je een ruime keuze met de nieuwste collecties van Vero Moda.

De nieuwste trends:• Laat je kleding schitteren! Het komende seizoen zien we veel goud en glitters: perfect voor een avondje uit• Bordeauxrood en donkergroen: voel je op je gemak in deze prachtige kleuren• Petten en mutsen in alle vormen en stijlen: ga voor neon – alles kan!

Deense mode verovert de wereld met Vero Moda

Vero Moda is de absolute marktleider in Scandinavië op het gebied van de mode. Al 20 jaar geleden, in 1987, startte de Deen Poulsen Troels Holch het label. Zijn fundamentele idee was om de laatste mode trends uit de wereld van de haute couture als basis te nemen en deze toegankelijk te maken voor jonge vrouwen die dit normaal niet kunnen veroorloven. Het resultaat zijn prachtige collecties met zeer modieuze én draagbare kleding.

Het modieuze merk heeft twee kledinglijnen, namelijk Y.A.S en Noisy May. Noisy may is begonnen als denim kledinglijn maar biedt inmiddels ook casual, hippe en stoere truien, tops en rokken. De kledinglijn Y.A.S. bestaat uit wat luxere mode met een cool en edgy randje. Vele topmodellen genoten al van de coole en jonge mode van Vero Moda.

vero_moda_outlet_3_CM

Vero Moda en nog meer topmerken in onze shoppingclub

Het unieke concept van de online outlet van Zalando zorgt ervoor dat alle leden voordelig naar prachtige mode kunnen winkelen. Naast het trendy modemerk Vero Moda is er een ruime keuze aan hoogwaardige merken zoals Diesel, Guess, DKNY en nog veel meer te vinden. Daarnaast biedt de Lounge niet alleen kleding, maar ook schoenen, accessoires, meubels, woondecoratie en zelfs elektronica aan in dagelijks wisselende verkoopacties.

Het Lounge by Zalando team garandeert:• Een kosteloze en vrijblijvende registratie• Een ruime keuze aan exclusieve merken• Sensationele kortingen tot wel 75%*!

Aarzel dus niet en mis onze unieke verkoopacties niet langer! Meld je gemakkelijk en snel aan met je naam en e-mailadres en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en onze actuele aanbiedingen dankzij onze nieuwsbrief.