Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope korte rokjes online

Korte rokjes, de perfecte keuze voor een trendy en zelfverzekerde look. Of je nu gaat voor een klassieke A-lijn of een sexy minirok, wij hebben het allemaal. Ontdek vandaag nog jouw nieuwe favoriete rokje en straal in stijl!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(74)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Korte rokjes - zwierig, sexy én stijlvol

Veel vrouwen hebben er één of meerdere in het bezit: rokjes. Maak een pirouette en je rokje spreidt zich als een bloem uit. Kom rustig aanlopen en je rok valt gracieus om je heupen en je bovenbenen. Draag er high heels onder en je benen worden sexy blikvangers.

Korte rokjes

Niemand hoeft jou te vertellen hoe goed je er in een rokje uitziet. Dankzij de talloze combinatiemogelijkheden heb je nooit voldoende korte rokjes in je kast liggen.

Korte rokjes, een must have!

Welk figuur je ook hebt, een kort rokje staat iedere vrouw! Heb je het traditionele en geliefde zandloperfiguur? Dan laat een relatief strak rokje, dat je taille accentueert en mooi over je rondingen valt, het beste in jou naar buiten komen. Heb je juist wat smallere heupen, benadruk ze dan door te kiezen voor een zwierig rokje.

Hoe kort mag je rokje zijn? Vind jij de midi-rok, die tot net boven de knie komt, voor jou wel kort genoeg? Of ga je juist meer voor nóg korter, omdat je lange benen echt de pronkstukken van je lichaam zijn?

Eindeloos combineren

Combineer je midi-rok met een mooie zakelijke blouse, die bijvoorbeeld van zijde is. Draag er een nette blazer bij en pumps in de kleur van je blazer of rok en je ziet er altijd professioneel uit. Draag een zwierig kort rokje met bloemenprint en een T-shirt als je er vooral fleurig bij wilt lopen.

Korte rokjes

Kies voor sleehakken of sandaaltjes met hak en je kunt zo over de boulevard flaneren. En zeg nou zelf, als een hittegolf het land in zijn greep heeft, is zo'n kort rokje toch lekker verkoelend? Werp nog eens een blik op je garderobe. Hoeveel  rokjes tel je? Zou je er echt niet meer van willen hebben?

Heel veel voordeel bij Lounge by Zalando

Als je niet uitgeshopt raakt, zowel in de winkelstraten als online, ben je pas echt slim als je naast het zoeken naar kwaliteit en trendy designs ook kijkt naar de prijs. Die euro's kun je immers maar één keer uitgeven. Wist je dat Lounge by Zalando jou wat speciaals te bieden heeft? We bieden namelijk veel voordeel voor mensen die snel durven te beslissen en in één oogopslag zien wat mooi is en hoe ze het kunnen combineren tot een schitterende outfit.

Als je lid wordt van Lounge by Zalando, krijg je de kans om te profiteren van onze tijdelijke acties en kun je genieten van kortingen tot wel 75%*! Lid worden is vrijblijvend en kost je niks. Sterker nog, het levert je alleen maar voordeel op.

Korte rokjes

Heb je er al zin in?

Nieuwe pumps, blousjes van topmerken, mooie en trendy tassen en uiteraard, de  rokjes waar je naar op zoek was. Je vindt het allemaal bij Lounge by Zalando. Houd het aanbod goed in de gaten! Kijk regelmatig op Lounge by Zalando en verheug je op onze tijdelijke aanbiedingen. Gun jezelf een nieuwe garderobe met veel voordeel. Kijk, kies en geniet!