Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Saucony Outlet

Saucony: de perfecte mix van stijl en comfort. Ontdek onze trendy sneakers, perfect voor elke gelegenheid. Van sportieve modellen tot casual schoenen, wij hebben het allemaal. Laat je voeten stralen met Saucony!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(80)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Sportieve topkwaliteit in onze Saucony sale

Ben je op zoek naar trendy producten van de mooiste merken? Meld je dan vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet en krijg toegang tot speciale aanbiedingen!

saucony_outlet_2_CM

Ben je altijd al sportief geweest of ben je nog niet zo lang geleden begonnen met bewuster en gezonder leven? Hoe meer je sport, hoe meer je behoefte gaat hebben aan goede sportschoenen en sportkleding. Je zult vast wel een voorkeur voor bepaalde merken hebben ontwikkeld. Het ene merk biedt je meer comfort en kwaliteit dan het andere.

Als jij tot nu toe recreatief gesport hebt en nu toe bent aan écht presteren, wordt het verstandig om te kijken naar sportmerken die je bij je prestaties maximaal ondersteunen. Saucony is een merk met een zeer goede reputatie onder hardlopers. In de Saucony sale van Lounge by Zalando kun je topkwaliteit aanschaffen met erg veel voordeel.

Meld je eenvoudig en gratis aan met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres.

Saucony, een merk voor kenners

Het Amerikaanse merk Saucony zag het levenslicht in 1898. Al heel snel behoorden Saucony schoenen tot de favorieten van atleten die zo goed mogelijk wilden presteren en daarbij veel eisen stelden aan hun sportschoenen. Al vanaf de beginjaren zag Saucony in hoe belangrijk het was om extra aandacht te besteden aan onderzoek en ontwikkeling. Van Saucony schoenen mag je dan ook verwachten dat ze de modernste materialen bevatten en zo zijn geconstrueerd dat ze je voeten maximaal ondersteunen.

Denk daarbij aan soepele zolen, veerkracht en een bijzonder goede schokdempende werking. Als je Saucony schoenen aantrekt, moet je eigenlijk de indruk krijgen dat je op comfortabele sokken loopt. Zeker als je langere afstanden aflegt, mogen je voeten niet oververhit raken. Als Saucony ergens goed presteert, dan is het wel in het ademende vermogen van hun sportschoenen.

Sla je slag, onze artikelen zijn alleen tijdelijk beschikbaar!

saucony_outlet_3_CM

Verschillende modellen, diverse mogelijkheden

In onze Saucony sale zul je verschillende modellen vinden, maar weet je dan wel welke schoenen voor jou geschikt zijn? Saucony hanteert al vele jaren een onderverdeling naar activiteit voor zijn schoenen. Zo bieden ze schoenen speciaal voor hoge snelheid, voor lange afstanden, gespecialiseerde wandelschoenen en schoenen die gemaakt zijn om door de vrije natuur te rennen. Daarbij is het ook van belang dat jij rekening houdt met jouw manier van lopen.

Veel mensen hebben de neiging om hun voeten ofwel naar binnen, ofwel naar buiten af te rollen tijdens het lopen. Dit zogenaamde proneren moet je zoveel mogelijk tegengaan. Je gaat het anders echt merken aan je gewrichten, vooral als je lange afstanden aflegt. Hoe jouw manier van lopen ook is, in onze Saucony sale vind je altijd wel een paar dat ervoor zorgt dat je dit comfortabel en verantwoord kunt blijven doen.

Loop je graag over oneffen grond, kijk dan vooral naar Saucony schoenen met Everun-schokdemping. Raken je voeten snel verhit en zweterig, dan ga je veel plezier hebben van Saucony schoenen uit de Freedom ISO-collectie.

Krijg toegang tot speciale dagelijkse aanbiedingen en bespaar flink!

Geniet van de voordelen van Lounge by Zalando

Als je wilt profiteren van alle voordelen van Lounge by Zalando, hoef je alleen maar vrijblijvend lid te worden. Je krijgt dan zonder kosten en zonder enige verplichting toegang tot wekelijkse aanbiedingen, sales en kortingsacties van verschillende topmerken. Je kunt flink besparen op de normale winkelprijs.

Onze acties zijn wel altijd tijdgebonden en kennen een beperkte voorraad. Als jij met extra voordeel wilt kiezen uit het actuele aanbod van jouw favoriete merken, schrijf je dan in en download onze handige Lounge by Zalando apps voor je iPhone of Android smartphone. Bekijk regelmatig ons aanbod en beslis snel. Je gaat beslist veel geld besparen.

Meld je nu gratis en vrijblijvend aan en shop kleding en lifestyle artikelen voordelig!