Merkhorloges

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!

Uniek aanbod aan merkhorloges bij Zalando Lounge

Merkhorloges zijn al lang meer dan alleen een praktisch gebruiksvoorwerp. Ze zijn uitgegroeid tot modieuze accessoires en dankzij bekende Zwitserse horlogemakers zoals Rolex geavanceerd tot statussymbolen. Ook andere bekende merken en modehuizen, zoals Roberto Cavalli of Calvin Klein, zijn met deze ontwikkelingen meegegaan en ontwerpen innovatieve en prachtige creaties van hoge kwaliteit. Natuurlijk hebben deze creaties dan ook een hoge prijs.

Met een lidmaatschap van Zalando Lounge worden deze hoogwaardige en praktische accessoires echter een stuk betaalbaarder. Als lid heb je namelijk toegang tot exclusieve acties met merkhorloges tegen ongekend lage prijzen.

iStock 000067361911 Small Merkhorloges

Merkhorloges van topmerken sterk afgeprijsd

De Zalando Lounge biedt haar leden regelmatig hoogwaardige merkhorloges met hoge kortingen aan. Of je nu op zoek bent naar een sportief model van Fossil of een glamoureus uurwerk van Roberto Cavalli – je vindt het in onze unieke online outlet. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan zoals bijvoorbeeld Dolce & Gabanna, Calvin Klein, Pirelli en nog vele andere.

Het Zalando Lounge team verzekert dat het in de verkoopacties uitsluitend om originele en hoogwaardige modellen uit nieuwe collecties gaat. Dankzij de directe samenwerking met de fabrikanten en het unieke concept kan het Zalando Lounge team vele kosten besparen wat vervolgens voor de leden een zeer lage prijs mogelijk maakt. Twijfel dus niet langer en geniet nu van het online shoppen tegen outletprijzen!

watche Merkhorloges

Zalando Lounge merkhorloges: bespaar tijd én geld!

Het aanbod van Zalando Lounge is zeer gevarieerd. Naast de ruime keuze aan exclusieve merkhorloges vind je ook andere schitterende en praktische accessoires, modieuze merkkleding, schoenen in alle maten, meubels, woonaccessoires, keukengerei en zelfs elektronische gadgets. En dat alles in merkkwaliteit en met hoge kortingen!

Word dus snel lid en geniet van de voordelen:
• Dagelijks wisselende, speciale aanbiedingen
• Online winkelen vanaf waar en wanneer je wilt
• Ruim assortiment aan exclusieve merken
• Gratis nieuwsbrief met de nieuwste verkoopacties
• Hoge kortingen tot wel 75%*!

Via de gratis hotline 0800 803 94 kan je op ieder moment meer informatie krijgen over de lopende aanbiedingen, het lidmaatschap of over je bestelling. Het lidmaatschap is gratis en geheel vrijblijvend. Geen reden tot twijfel dus, registreer nu snel met naam en e-mailadres en profiteer van onze unieke verkoopacties!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.