Zonnebrillen

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!

Exclusieve zonnebrillen bij Zalando Lounge

Vind perfecte zonnebrillen voor de zonnige dagen van het jaar bij Zalando Lounge! Een ideaal accessoire om je outfit een coole of trendy look te geven. Tegelijkertijd is het een goede bescherming voor je ogen tegen het felle zonlicht en de UV-straling. In onze shoppingclub bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige brillen.

In de dagelijks wisselende aanbiedingen vind je hoogwaardige merken tegen een lage prijs. Alle stijlen, vormen en kleuren zijn vertegenwoordigd in onze collecties.

sun

Een luxe zonnebril voor elke gezichtsvorm

Een passende zonnebril uitzoeken is niet altijd even makkelijk. De coole zonnebril die je gezien hebt bij je favoriete ster past wellicht niet bij je eigen gezichtsvorm. We geven graag een paar tips om je bestelling bij Zalando Lounge in één keer te laten slagen!

• Lange gezichtsvorm: hoe groter, des te beter! Ga voor trendy, extra grote glazen.
• Vierkante gezichtsvorm: kies een breed montuur en een ronde of ovale vorm.
• Hartvormige gezichtsvorm: brede en hoekige monturen passen perfect bij je gezicht.
• Ronde gezichtsvorm: ga voor een bril met een rechte vorm en hoekige lijnen.
• Ovale gezichten: Je hebt alle keuze, bijna elke zonnebril staat je goed!

Heb je je passende zonnebril gevonden? Shop dan verder naar een prachtige bijpassende outfit in ons ruime assortiment aan hoogwaardige designerkleding!

Beautiful girl in the street

Zalando Lounge leden kopen voordelig zonnebrillen!

Schrijf je gratis en snel in bij onze shoppingclub en geniet elke dag van ons wisselend aanbod met fantastische kortingen. In onze designer outlet vind je snel een ideale zonnebril van een topmerk! Maar ook kleding, accessoires, meubels en nog veel meer zijn er te vinden. Je ontvangt regelmatig nieuwsbrieven waarin je op de hoogte blijft van onze speciale aanbiedingen.

Neem zo vaak je wilt een kijkje in onze online outlet en laat je verbazen door de vele topmerken en de hoge kortingen tot wel 75%*!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.