Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope zonnebrillen online

Zonnebrillen voor jouw stijlvolle look! Bescherm je ogen in stijl tegen de zonnestralen. Ontdek nu onze trendy collectie en vind de perfecte zonnebril die bij jou past. Laat je stralen met onze topmerken en laat de zon nooit meer in je ogen schijnen!

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Exclusieve zonnebrillen bij Lounge by Zalando

Vind perfecte zonnebrillen voor de zonnige dagen van het jaar bij Lounge by Zalando! Een ideaal accessoire om je outfit een coole of trendy look te geven. Tegelijkertijd is het een goede bescherming voor je ogen tegen het felle zonlicht en de UV-straling. In onze shoppingclub bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige brillen.

In de dagelijks wisselende aanbiedingen vind je hoogwaardige merken tegen een lage prijs. Alle stijlen, vormen en kleuren zijn vertegenwoordigd in onze collecties.

sunglasses_outlet_2_CM

Een luxe zonnebril voor elke gezichtsvorm

Een passende zonnebril uitzoeken is niet altijd even makkelijk. De coole zonnebril die je gezien hebt bij je favoriete ster past wellicht niet bij je eigen gezichtsvorm. We geven graag een paar tips om je bestelling bij Lounge by Zalando in één keer te laten slagen!

• Lange gezichtsvorm: hoe groter, des te beter! Ga voor trendy, extra grote glazen.• Vierkante gezichtsvorm: kies een breed montuur en een ronde of ovale vorm.• Hartvormige gezichtsvorm: brede en hoekige monturen passen perfect bij je gezicht.• Ronde gezichtsvorm: ga voor een bril met een rechte vorm en hoekige lijnen.• Ovale gezichten: Je hebt alle keuze, bijna elke zonnebril staat je goed!

Heb je je passende zonnebril gevonden? Shop dan verder naar een prachtige bijpassende outfit in ons ruime assortiment aan hoogwaardige designerkleding!

sunglasses_outlet_3_CM

Lounge by Zalando leden kopen voordelig zonnebrillen!

Schrijf je gratis en snel in bij onze shoppingclub en geniet elke dag van ons wisselend aanbod met fantastische kortingen. In onze designer outlet vind je snel een ideale zonnebril van een topmerk! Maar ook kleding, accessoires, meubels en nog veel meer zijn er te vinden. Je ontvangt regelmatig nieuwsbrieven waarin je op de hoogte blijft van onze speciale aanbiedingen.

Neem zo vaak je wilt een kijkje in onze online outlet en laat je verbazen door de vele topmerken en de hoge kortingen tot wel 75%*!