Wij horen bij Zalando

Elke dag nieuwe deals bij Lounge by Zalando

Fornarina Outlet

Fornarina, jouw stijlvolle fashion fix! Ontdek onze trendy collectie vol fashionable kledingstukken, schoenen en accessoires. Laat je inspireren en vind de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Shop nu en rock jouw eigen unieke stijl!

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Fornarina in de Lounge by Zalando fashion club

Het label Fornarina werd al meer dan een halve eeuw geleden, in 1947, opgericht. Allereerst was het uitsluitend een schoenenlabel, maar dankzij de populaire designs besloot de oprichter, meneer Fornari, ook een kledinglijn op te zetten en ook dat viel goed in de smaak. Ook accessoires en sieraden werden uiteindelijk aan het assortiment toegevoegd zodat je een complete outfit kunt samenstellen.

fornarina outlet 2 CM

Het Italiaanse label kenmerkt zich door de vrouwelijk, jeugdige uitstraling, de cutting-edge snitten en opvallende kleuren. Fornarina is slechts één van de hoogwaardige merken die de Lounge by Zalando fashion club aanbiedt in de unieke verkoopacties, waarin exclusieve mode, schoenen, accessoires en nog veel meer met hoge kortingen worden aangeboden.

Fornarina fashion verovert de wereld

Na de verovering van de schoenenmarkt vestigde Fornarina zich ook al snel in de modewereld. Inmiddels zetten ze ook hun eigen trends en ontwerpen ze innovatieve mode. Na de zoektocht naar de perfecte jeans introduceerden ze een jeanscollectie met “Perfect shape”-modellen. Deze slim fit jeans zit nauwsluitend en is tegelijkertijd zeer comfortabel.

Een speciale technologie zorgt voor deze perfecte combinatie zonder dat de jeans met de tijd zijn pasvorm verliest. Eerst zien, dan geloven? Registreer je snel bij Lounge by Zalando en verover bij de volgende Fornarina-verkoopacties je droombroek! Gecombineerd met een paar schitterende pumps en prachtige blouse heb je meteen een stijlvolle en tijdloze outfit.

Fornarina en nog meer designermode online

Spreekt het concept van Lounge by Zalando je aan? Neem dan snel een kijkje in onze online outlet. Naast het topmerk Fornarina wacht er nog een gigantisch assortiment aan voordelig geprijsde topmerken en –designers. Mis onze speciale aanbiedingen niet langer en meld je snel aan.

Registreer snel en profiteer van:• Elke dag nieuwe verkoopacties• Ruime keuze aan trendy merken en designers• Gratis nieuwsbrief met de komende acties• Schitterende kortingen tot wel 75%*!

Welkom bij Lounge by Zalando, de outlet van de toekomst!