Wij horen bij Zalando

Merken tot wel 75%* voordeliger bij Lounge by Zalando

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(89)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Topmerken tot wel 75%* voordeliger bij Lounge by Zalando

Wil je graag van top tot teen gekleed gaan in merkkleding? Als lid van Lounge by Zalando ben je slechts een paar muisklikken verwijderd van deze droomoutfit! Hier vind je namelijk talloze trendy merken en designers tegen ongekend lage prijzen!

merken outlet

Het is met mode net zoals met auto's of muziek. Iedereen heeft zijn eigen smaak en unieke voorkeuren. De een zweert bij een bepaald merk, de ander kent geen merkentrouw en koopt die dingen die onmiddellijk aanspreken, zonder op het label of logo te letten. Toch zal iedereen wel een aantal merken op de shortlist hebben staan. Merken die continue hoge kwaliteit leveren en nooit teleurstellen.

online outlet

Bij sommige merken weet je exact wat je krijgt als je kleding in jouw maat bestelt. Bij andere labels kan het zijn dat je misschien een maatje groter of kleiner moet kiezen voor een perfecte pasvorm. Als je een fan bent van merkkleding of merkschoenen, dan weet je dat je soms diep in je buidel moet tasten. Je kunt ook wachten op uitverkoopacties. Echter, dan loop je de kans dat je alleen incourante maten goedkoop kunt krijgen. Als je echter gratis en vrijblijvend lid wordt van Lounge by Zalando, dan krijg je elke week aanbiedingen van actuele voorraad van diverse topmerken.

Ben je op zoek naar modieuze

kleding en actuele trends? Meld je dan aan en ontdek ons dagelijks wisselende assortiment!

 

Ruime collectie topmerken bij Lounge by Zalando

Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je op zoek bent naar hoogwaardige merkkleding – de Lounge by Zalando heeft het. Chique cocktailjurken, elegante maatpakken, stijlvolle jeans of stoere leren jassen, je vindt het allemaal in onze unieke verkoopacties.

Maar het blijft niet slechts bij kleding, ook designertassen, schitterende horloges, merkschoenen of woonaccessoires komen voorbij in onze tijdelijke aanbiedingen. Een greep uit de afgelopen campagnes laat de variëteit van de aanbiedingen zien:

Zodra je je hebt geregistreerd in onze designer outlet ontvang je een gratis nieuwsbrief met onze speciale aanbiedingen met labels als Guess, Esprit of Diesel. Je zult versteld staan van de enorme kortingen waarmee we de producten aanbieden: zó is online shoppen pas echt leuk!

  • Na de gratis en vrijblijvende registratie geniet je van:
  • Elke dag nieuwe live shopping acties
  • Enorme keuze aan mode en lifestyle producten
  • Hoogwaardig assortiment aan topmerken en –designers
  • Sensationele kortingen tot wel 75%*
  • Gemakkelijk online bestellen en merkmode thuis laten bezorgen

Word snel lid en profiteer van de beste merken tegen lage prijzen!

Outlet Zalando Lounge BE

Merken en meer voordelig online

Als lid van Lounge by Zalando geniet je van vele voordelen. Lange zoektochten naar echte koopjes zijn verleden tijd. Onze gratis nieuwsbrief houdt je op de hoogte van actuele trends en de komende verkoopacties. Daarnaast kun je merkproducten nu vanuit het gemak van je eigen huis bestellen en bij je thuis laten bezorgen.

Lounge by Zalando werkt met een 'live shopping' concept. Dit houdt in dat alle producten maar voor een bepaalde tijd beschikbaar zijn. Wees er dus snel  bij en profiteer van mooie deals!

Geen stressvolle bezoekjes meer aan afgelegen outlet centers. Ook ben je niet gebonden aan openingstijden en kun je op elk gewenst tijdstip naar hoogwaardige, afgeprijsde merken winkelen.