ZALANDO LOUNGE APP


Zalando Lounge AppZalando Lounge App

Ontdek de nieuwste aanbiedingen van onze Shopping club nu onderweg! Download de Zalando Lounge App voor iOS of Android nu op je mobiele telefoon.  


DE ZALANDO LOUNGE WIDGET


Wij presenteren graag de Zalando Lounge Widget! Blijf op de hoogte van de nieuwste mode-campagnes en aanbiedingen in onze app! Widgets kun je vinden in de dagelijkse weergave van je apparaat door naar rechts te vegen in het beginscherm, het vergrendelscherm of door naar je meldingen te kijken.

Voeg de Zalando Lounge widget eenvoudig toe op je telefoon d.m.v. de volgende stappen:

Voor iOS:

1. Veeg naar rechts over het startscherm of het vergrendelscherm
2. Scroll naar beneden en tik op bewerken
3. Tik om een widget toe te voegen op het groene ‘plus’ teken en op het rode ‘min’ teken om het te verwijderen
4. Tik op gereed
5. Veel shopplezier!

Zalando Lounge Widget

 

Voor Android

1. Zoek een ruimte op je startscherm waar je de widget wil plaatsen
2. Klik, hou vast op de lege ruimte en tik op “widgets”
3. Selecteer de Zalando Lounge widget en houd deze ingedrukt
4. Laat de widget los
5. Geniet van de speciale aanbiedingen!


 EXCLUSIEVE MERKEN MET KORTINGEN TOT WEL 75%*


Ontdek topmerken, hoge kortingen en verschillende producten in onze meerdaagse verkoopcampagnes. Registreer je gratis, vrijblijvend en snel. Eindelijk kun je met onze app de huidige en komende campagnes onderweg volgen. Je hoeft geen campagne meer te missen! De intuïtieve bediening van de app geeft je een goed overzicht van alle merken en producten. Zo kan je nieuwe outfit makkelijk en snel in je winkelmand worden geplaatst. Je kunt ook een notificatie instellen als je een bepaalde campagne niet wil missen. Je zult dan een reminder ontvangen voor de start van deze sale.

zalando lounge app

Zalando Lounge AppZalando Lounge App

Niet alleen is registreren gratis, maar het is ook vrijblijvend. Maak je dus niet druk om verkoopverplichtingen en neem rustig de tijd om ons assortiment te verkennen en je favoriete producten te selecteren. Naast bekende merken en nieuwe labels, kun je op Zalando Lounge ook seizoensgebonden acties vinden die onze trend experts exclusief voor je hebben samengesteld. Een nieuw en up-to-date assortiment wacht om ontdekt te worden door jou!


ZALANDE LOUNGE – DÉ ONLINE OUTLET


Vind exclusief bij de Zalando Lounge Shoppingclub een dagelijks wisselend assortiment vol goedkope kleding van topmerken. Wat wil je nog meer? Onze Zalando Lounge Apps maken shoppen onderweg nog makkelijker en leuker. Ontdek de ultieme shopbeleving zelf!

“Leuke app met goede aanbiedingen. Heel divers.” Miss Mek-Flurry

Zalando Lounge app

 Zalando Lounge AppZalando Lounge App

Download eenvoudig de Zalando Lounge app op je telefoon en mis geen enkele campagne meer van je favoriete designer. Naast kleding zijn er ook regelmatig accessoires, schoenen en woonartikelen te vinden. Onze intuïtieve navigatie maakt het shoppen voor onderweg nóg eenvoudiger.

Laat je inspireren door onze exceptionele stijlen en inspirationele outfits. Blijf op de hoogte met de Zalando Lounge Apps. Als lid van onze fashion club, geniet je namelijk van kortingen tot wel 75%*!

Ondanks de lage prijzen garanderen wij de echtheid van alle producten. Wel zo fijn natuurlijk. De kleding is alleen gelimiteerd en beperkt beschikbaar op onze site, snel zijn loont! Download daarom nu onze Zalando Lounge Apps op je telefoon!

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.