Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope kinderschoenen online

Stijlvolle kinderschoenen die comfort en kwaliteit combineren. Ontdek onze trendy collectie vandaag nog en geef jouw kinderen de beste start. Shop nu!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(89)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Hoogwaardige kinderschoenen bij Lounge by Zalando

Goede kinderschoenen - ouders kennen het probleem. Kindervoeten groeien zo snel, dat het kopen van goede schoenen soms niet de moeite waard lijkt. Tegelijkertijd hebben baby- en kindervoetjes goed passende schoenen nodig die de voeten goed ondersteunen om eventuele latere problemen te voorkomen. Schoenen van hoge kwaliteit zijn dus eigenlijk een goede investering, maar na een paar maanden vaak alweer te klein.

shoes-kids_outlet_2_CM

Lounge by Zalando is de perfecte oplossing voor dit dilemma. Hier vindt men goedkope schoenen van eersteklas merken zoals Geox, S. Oliver en Ecco. In onze unieke aanbiedingen zijn de schoenen tot 75%* afgeprijsd. Daarbij garanderen we een hoge kwaliteit en 100% authenticiteit van de producten. Van stoere laarsjes tot schattige flatjes, je vind het hier! Word dus snel lid en geniet van onze speciale aanbiedingen!

De beste schoenen

Voor je eigen kinderen wil je altijd het beste. Als lid van de Lounge by Zalando vind je de allerbeste kinderschoenen tegen een kleine prijs. Hieronder vind je nog een paar tips voor goed passende schoenen.

Een goed passende schoen heeft:• De juiste lengte: bij aankoop mag de schoen 1,5 cm groter zijn, wanneer het kleiner dan een halve centimeter is, is de schoen te klein.• Voldoende ruimte: Behalve de lengte mag de schoen ook niet te spits zijn zodat de kleine teen genoeg plaats heeft.• De juiste breedte: Niet te smal, zodat de schoen niet knelt, en niet te breed, zodat de voet niet gaat schuiven in de schoen.• Een stevige hiel: Belangrijk voor een goede houvast, zodat de voetjes niet naar binnen of buiten gaan kantelen.• Een stijf en flexibel gedeelte: Hoe jonger het kind, hoe soepeler de schoen moet zijn.• Een goed voetbed: voor voldoende steun aan de voetzool.• Ademend materiaal: het is belangrijk dat het transpiratievocht afgevoerd kan worden. Leer heeft deze eigenschap.

Bezoek onze unieke schoenen outlet en laat je verrassen door het aanbod!

shoes-kids_outlet_3_CM

Schoenen en meer in de online outlet

Het assortiment van Lounge by Zalando kent geen grenzen en biedt naast hoogwaardige schoenen voor kids ook vele andere mode en lifestyle producten. Zo vind je in onze dagelijks wisselende aanbiedingen stijlvolle dames- en herenschoenen, kleding van topmerken en designers, prachtige accessoires voor hem en haar en ook meubels, woondecoratie en elektronica.

Door je gratis aan te melden kun je op de hoogte blijven van de laatste campagnes. Zo ben je nooit meer te laat voor de beste deals! Lounge by Zalando heeft een 'live shopping' concept, waarbij de aanbiedingen maar voor een bepaalde tijd geldig zijn. Wees er dus snel bij en profiteer van hoge kortingen!

Geniet van de voordelen van Lounge by Zalando:• Dagelijks wisselende aanbiedingen• Een unieke online outlet van de nieuwste collecties• Sensationele kortingen tot wel 75%*

De registratie is gratis, geheel vrijblijvend en gaat gemakkelijk en snel. Een gratis nieuwsbrief houdt je op de hoogte van actuele aanbiedingen. Aarzel dus niet langer en meld je nu aan!