Jaren 50 kleding

Wat Zalando Lounge jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

De trendy nostalgie van jaren 50 kleding

Bij ons waren het de jaren van de wederopbouw en een begin van nieuwe bloei. Maar in de Verenigde Staten betekenden de jaren 50 een gouden tijd, waar velen vandaag de dag met gevoelens van warmte en nostalgie op terugkijken.

Jaren 50 kleding

Het waren de tijden van de rock and roll, de bloeiperiode van de auto-industrie met schitterend vormgegeven modellen van Chevrolet en Cadillac, de tijden van onbegrensde mogelijkheden. Het waren ook de tijden waarin de jeugd steeds meer koos voor een eigen identiteit, met het ene been nog in het traditionele, maar met het andere duidelijk op zoek naar nieuwe wegen. En dat kwam tot uitdrukking in de jaren 50 kleding.

Jaren 50 kleding, omdat klasse modieus blijft

Vooral de midi-rok, wespentaille en wijd uitlopende rokken waren zeer populair en dienden als inspiratiebron voor anderen. De patronen waren vrolijk, met bloemen, polka dots en grote strikken. Accessoires waren nog redelijk simpel van vorm en vooral voorzien van parels, die in die dagen zeer geliefd waren. Frivole hoedjes bepaalden het straatbeeld en al helemaal als de zon scheen.

Ook hadden dames vaak een zonnebril in kattenoog-vorm. Aan hun voeten droegen ze voornamelijk elegante pumps. Kledij uit de jaren 50 benadrukt de vrouwelijke vormen en zorgt voor een aantrekkelijke look. Het is niet voor niets dat elementen uit de jaren 50 kleding nu als klassiek en tijdloos worden gezien.

Jaren 50 kleding

Veel voordeel bij Zalando Lounge

Wat is jouw persoonlijke stijl? Zou het je staan, elementen uit de jaren 50? Neem zeker een kijkje in het assortiment van Zalando. Maar als je jezelf extra voordeel gunt, kijk dan eens bij onze online shopping club, Zalando Lounge. Je kunt geheel vrijblijvend lid worden en als je dat eenmaal bent, zul je veel tijdelijke acties voorbij zien komen met kortingen tot wel 75%*!

Wees er wel snel bij, want Zalando Lounge werkt met een ‘live shopping’ concept, waarbij de acties maar voor een bepaalde tijd geldig zijn. Log regelmatig in, beslis en bestel snel. Wees het stralend middelpunt in je jaren 50 petticoat, je pumps en je cateye zonnebril!