Casual chic outfit bij Zalando Lounge

Wat Zalando Lounge jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Casual chic, het beste van twee werelden

Een casual kledingstijl wint zeker in Nederland aan populariteit. Het is een kledingstijl die ook prima past bij de Nederlandse volksaard. Als we naar een formele gelegenheid gaan of we hebben een verantwoordelijke baan met veel klantencontacten, dan kleden we ons professioneel en formeel.

shoes outlet ZL BE

Maar als we thuis zijn en er helemaal niets hoeft, schieten we maar al te graag in de meest comfortabele casual kleren. Maar wat gebeurt er als we beide stijlen combineren? Formeel en stijlvol, maar net even wat minder? Of casual, maar met chique elementen? Dan kiezen we voor casual chic, met een wereld aan mogelijkheden.

Eindeloos combineren

Bij veel bedrijven is de casual friday al heel lang ingeburgerd. Het maatpak met stropdas wordt dan ingeruild voor een spijkerbroek met een casual shirt. De vrouwen verschijnen die dag niet in mantelpakje, maar kiezen bijvoorbeeld voor een nette jeans. Het chique element zie je dan vaak terug in de blouse of het jasje. En uiteraard kan je eindeloos kleuren combineren en is er genoeg keuze aan accessoires als sieraden, horloges en zeker de schoenen.

Casual chic is een laid-back stijl die bij bijna iedere situatie past. Deze dresscode zie je tegenwoordig ook steeds meer bij huwelijksplechtigheden. Je toont respect aan het chique en formele karakter, maar het moet vooral gezellig en feestelijk zijn.

Zalando Lounge Outlet

Is je persoonlijke stijl vooral casual? Een simpele broek met T-shirt krijgt meteen een iets chiquer karakter als je het met een jasje draagt. Maak gebruik van de mogelijkheden om je casual chique outfit extra speels te maken door een nonchalant sjaaltje, een nette pullover of extra opvallende sieraden.

De voordelen van Zalando Lounge

De casual chique kledingstijl vraagt om creatief en stijlvol te combineren. Heb je voldoende items in je garderobe om je helemaal uit te leven? Als je antwoord 'nee' is, weet je dat je voldoende inspiratie gaat vinden in het assortiment van Zalando Lounge. Gun je jezelf extra voordeel, overweeg dan om lid te worden van Zalando's online shopping club.

Bij Zalando Lounge vind je niet alleen inspiratie, maar juist extra voordeel. Zalando Lounge werkt volgens het principe van ‘live shopping’. Hierbij worden de kortingsacties exclusief aan onze leden aangeboden en ze zijn maar beperkte tijd geldig. Lid worden is geheel gratis en vrijblijvend. Als lid hoef je alleen maar snel te kunnen beslissen.

Casual chic

Regelmatig vind je tijdelijke aanbiedingen op uiteenlopende kledingmerken, kledingitems en accessoires. De kortingen kunnen oplopen tot wel 75%*. Wie er als eerste bij is, heeft de beste keuze. Wees jezelf! Kleed je creatief en comfortabel, maar toch chic. En gun jezelf extra voordeel.

Laat je nu verleiden:

  • De aanmelding is gratis en snel
  • Dagelijks wisselende aanbiedingen
  • Breed assortiment aan producten van topmerken
  • Hoogwaardige producten van de nieuwste collecties
  • Een nieuwsbrief houdt je op de hoogte van de actuele acties
  • Voor echte koopjesjagers: unieke kortingen tot wel 75%*!