Marc Jacobs

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!

Marc Jacobs bij Zalando Lounge

Als lid van Zalando Lounge kun je nu ook de wereld van exclusieve Marc Jacobs mode verkennen. Zijn collecties laat elk modehart sneller kloppen en staat bekend om het stijlvolle en tijdloze design met strakke lijnen en unieke kleurencombinaties. Ook horloges, parfum en zonnebrillen behoren tot de collecties en hier heb je de kans de producten van dit bekende merk tegen ongekend lage prijzen te veroveren.

Marc Jacobs

Bijzonder geliefd zijn de elegante horloges van Marc Jacobs, die dankzij de hoogwaardige materialen en het klassieke, strakke design echte eyecatchers zijn. Ook de tassen- en kledingcollecties zijn om van te dromen, maar nu ook in real life met kortingen tot wel 75%* te verkrijgen!

Het succesverhaal van Marc Jacobs

Het succesverhaal van Marc Jacobs begin in het huis van zijn grootmoeder, bij wie hij na de dood van zijn vader opgroeide en leerde breien. Sindsdien groeide zijn passie voor mode steeds meer met als gevolg dat hij later aan een gerenommeerde school voor modedesign studeerde. Zijn eerste collectie in 1986 werd al meteen bekroond met een prijs en zo volgde het ene succes na het andere.

Sinds 1989 werkt hij samen met zijn partner Robert Duffy, met wie hij zijn eigen label opzette en waarna roem en succes niet meer te stoppen waren.

Dat was echter nog niet genoeg, in 1997 begon het stel te werken voor Louis Vuitton. In hetzelfde jaar werd ook de eerste Marc Jacobs winkel geopend in het hippe Soho in New York, waarna nog vele winkels over de hele wereld zouden volgen. Wil je ook genieten van dit succesvolle label? Word dan snel lid en koop het met korting in de Zalando Lounge online outlet!

Marco Borsato

Marc Jacobs en meer topdesigners voordelig online

Zalando Lounge is niet alleen uniek dankzij het ruime aanbod aan hoogwaardige merken en producten. Van hoogwaardige accessoires van Marc Jacobs tot modieuze sneakers van adidas- er zit voor iedereen wat bij.

Wat Zalando Lounge uniek maakt:
• dagelijks nieuwe verkoopacties
• enorme kortingen tot wel 75%*
• gratis nieuwsbrief
• bekende merken en een ruim assortiment

Meld je dus snel gratis en vrijblijvend aan en geniet van het voordeel!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.