Bandeau top

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(88)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Draag je bandeau top met stijl

Het is een kledingstuk met voor- en tegenstanders. Veel mensen vinden een bandeau top te bloot. Dit hoeft beslist niet zo te zijn. Het is juist heel goed mogelijk om een top op een mooie, subtiele én stijlvolle manier te dragen. En als je dat doet, ben je vrouwelijk én elegant.

Bandeau top

De vele mogelijkheden 

Wist je dat Romeinse vrouwen deze top al droegen? Ze droegen een soort bandeau uit één band als bovenstuk, vooral tijdens het baden of bij activiteiten die we nu als sportief zouden bestempelen. Het is dus letterlijk een klassiek kledingstuk. De bandeau als bovenstuk van een bikini werd populair vanaf de jaren veertig, maar verloor al snel terrein aan het bovenstukje met bandjes of touwtjes.

In de jaren tachtig kwam de crop top weer terug in het straatbeeld. De grootste populariteit kreeg het in de jaren negentig, en wel in verschillende vormen. Door velen werd de toep toen 'naveltruitje' genoemd.

Tot op de dag van vandaag is de bandeau top een populaire keuze. Maar wat draag je er bij als een beetje bloot van jou wel mag, zolang het maar niet te veel afleidt? Een broek of rok met hoge taille heeft het effect dat de aandacht ook op de vorm van je heupen en taille komt te liggen en daarmee je vrouwelijkheid benadrukt. Je ziet er nog steeds vrouwelijk uit, maar ook elegant!

Bandeau top

Extra voordeel bij Lounge by Zalando

We dragen een korte top voornamelijk als de zon schijnt en de temperatuur hoog is. Heb je al in je kledingkast gekeken en weet je al of je genoeg topjes hebt en hoe je ze wilt combineren? Dat je voor inspiratie, uitgebreid assortiment en goede service altijd bij Zalando terecht kunt, dat hoeven we natuurlijk niet te vertellen.

Wist je dat Zalando ook een online shopping club heeft? Lounge by Zalando werkt met een hele voordelige manier van live shopping. Als je geheel vrijblijvend lid wordt van Lounge by Zalando, profiteer je van de mooiste tijdelijke aanbiedingen met kortingen tot 75%* van de oorspronkelijke prijs.

Wees er wel snel bij, want de acties zijn maar voor een bepaalde tijd geldig! Schoenen, kleding en accessoires, ook van topmerken, het aanbod zal je verrassen.