Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope strapless tops online

Strapless Top: De perfecte combinatie van comfort en stijl. Onze strapless tops zijn ontworpen om jou er op je best uit te laten zien en je zelfverzekerd te laten voelen. Ontdek nu jouw favoriete look!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(80)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Strapless top voor vele gelegenheden

Schijnt de zon weer volop? Krijgen de bomen weer bladeren, zie je fleurige bloemen overal en voel je de warmte op je huid? Dan is het tijd om in je garderobe te kijken en je helemaal te kleden naar een warme lente en zwoele zomer. Kleed je naar het lekkere weer en doe dit met stijl. Wat dacht je van de vele combinatiemogelijkheden van de strapless top?

Strapless top

Uitdagend met stijl

Een strapless top boven jeans of een mini- of midi-rok mag weer gezien worden! Een tanktop kan sexy en sportief zijn en vooral met kleur en print kun je je look extra benadrukken of juist iets meer ingetogen maken. Ben je gezegend met een mooi zandloperfiguur, dan kun je een strakke top  dragen; het benadrukt exact je figuur.

Wil je het iets meer verhullend, kies dan voor een wijd uitlopend topje. Het is nog steeds sexy en vrouwelijk, maar ook luchtig en zwierig. Wordt het tegen de avond ietsje koeler, dan staat een open blouse of luchtig vestje mooi over je top. Je kunt het geheel ook aankleden door een blazer over je favoriete lace top te dragen. Kies dan een felle kleur, maar ga voor een iets neutralere als je topje aandacht verdient.

Natuurlijk kun je je look afmaken door je haren op te steken. Zo krijgt je outfit alle aandacht. Door je haren te vlechten en op te steken, komen je schouders en nek ook mooier in beeld. Draag een bijpassende ketting en vergeet ook je trendy zonnebril niet.

Strapless top

Voordelig het voorjaar en zomer in met Lounge by Zalando

Waarschijnlijk biedt je garderobe veel combinatiemogelijkheden, maar het kan natuurlijk altijd beter! Van stijlvolle  kleding kunnen we immers nooit genoeg hebben. Voor inspiratie, kwaliteit en trendy kleding en accessoires van topmerken heb je het aanbod van Zalando al gevonden. Wanneer je premium merken zoekt met hoge kortingen kun je je hart ophalen bij de shopping club van Zalando: Lounge by Zalando!

Door eenvoudig en gratis lid te worden vind je niet alleen inspiratie voor je favoriete look, maar ook tijdelijke aanbiedingen met kortingen die wel tot 75%* kunnen oplopen. Omdat Lounge by Zalando met een ‘live shopping’ concept werkt, moet je wel snel beslissen.  De acties zijn namelijk een bepaalde tijd geldig. Wanneer je een echte koopjesjager bent kun je vandaag nog je slag slaan!

Je vrouwelijkheid staat in de spotlights met mooie topjes die je op een mooie en stijlvolle manier weet te combineren. Door te kiezen voor Lounge by Zalando profiteer je van extra voordeel. Hoe combineer jij het liefst je top?