Is het mogelijk om de levertijd voor mijn bestelling te verkorten?

Is het mogelijk om de levertijd voor mijn bestelling te verkorten?

Helaas kunnen we niet voor alle artikelen op onze website een verkorte leveringstijd aanbieden. Deze leveringsoptie is alleen beschikbaar voor bepaalde verkoopacties. Controleer de verwachte levertijd van het artikel waarin je geïnteresseerd bent door op het product te klikken. Selecteer vervolgens de optie 'Levertijd' in het drop-down menu aan de rechterkant van de productafbeelding. Daarnaast informeren wij je ook bij het afrekenen en na de bevestiging van je bestelling over de verwachte levertijd.

Houd er rekening mee dat verkorte levertijden worden beïnvloed wanneer je artikelen uit verschillende promoties met elkaar combineert. Alle bestellingen zijn afhankelijk van de artikelen met de langste verwachte levertijd. Dus als je een artikel in je winkelmandje plaatst dat binnen een week geleverd wordt en vervolgens een ander artikel toevoegt dat binnen zes weken geleverd wordt, geldt de verwachte levertijd van dit laatste artikel voor je gehele bestelling.

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.
Bel ons
0800 795 18
Bereikbaar van ma-vr (07:00 - 20:00)
Stuur ons een berichtGebruik ons contactformulier om ons een bericht te sturen. Het kan tot twee dagen duren voor je een antwoord krijgt.
Stuur een bericht