Hoe lang bedraagt de levertijd?

Hoe lang bedraagt de levertijd?

De artikelen die je hebt besteld, worden aan het einde van de verkoopactie bij onze leverancier aangevraagd. Na aankomst in ons logistiek centrum ondergaan ze een kwaliteitscontrole. Vervolgens sturen wij de bestelling naar je op. Door deze werkwijze kan de levering drie tot zes weken duren.

In bepaalde gevallen kunnen we een verkorte levertijd aanbieden en bestellingen binnen enkele dagen leveren. Om te weten wanneer je bestelling aankomt, klik je op een product en selecteer je de optie 'Levertijd' rechts van de productfoto. We tonen je ook de verwachte levertijd voordat je betaalt en na het afronden van de bestelling. Houd er rekening mee dat wanneer je artikelen uit verschillende verkoopacties combineert, de levertijd van de bestelling altijd afhankelijk is van het artikel met de langste levertijd.

Wij streven er altijd naar om je bestelling binnen de verwachte levertijd te leveren. Helaas kunnen we geen exacte leverdatum garanderen. De verwachte levertijden zijn schattingen. Het kan voorkomen dat er vertragingen optreden en dat de levering net buiten de verwachte leveringsdata valt.

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.
Bel ons
0800 795 18
Bereikbaar van ma-vr (07:00 - 20:00)
Stuur ons een berichtGebruik ons contactformulier om ons een bericht te sturen. Het kan tot twee dagen duren voor je een antwoord krijgt.
Stuur een bericht