Zalando Lounge

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!

Topmerken tegen topprijzen bij Zalando Lounge

Zalando Lounge biedt meer dan alleen online winkelen – in onze unieke verkoopacties kun je dagelijks designermode, merkkleding en nog veel meer bestellen en daarbij profiteren van enorme kortingen tot wel 75% t.o.v. de adviesprijs van de producent. Als lid heb je toegang tot tijdelijke live shopping acties met unieke aanbiedingen. Het loont zich dus om er snel bij te zijn en je snel van de beste koopjes te verzekeren.

140320_seo_lp_women_clothing2

Het lidmaatschap is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend. Daarnaast is het aanbod enorm en de verscheidenheid aan producten zeer groot. Naast mode van vele topmerken vind je ook innovatieve sportkleding, kinder- en babykleding, schoenen in alle vormen, maten en stijlen, alle soorten accessoires die je je maar kan bedenken, meubels, keukengerei en zelfs elektronische gadgets. Zo kan je in het comfort van je eigen huis en op elk gewenst tijdstip winkelen met een enorm aanbod aan mode en lifestyle producten met enorme kortingen.

Meer dan alleen online winkelen

Je bent ervan verzekerd dat je als lid van de online outlet alleen originele producten inkoopt uit de nieuwste collecties. Het gaat dus niet om artikelen met productiefouten of restwaren. Het unieke concept van Zalando Lounge is dat ons team direct samenwerkt met diverse topmerken. De verkoopacties duren drie tot vijf dagen en heet beperkte aantallen.

Na de bestelling worden de producten direct van de fabrikant bij je thuis je thuis geleverd, wat enorme logistieke en opslagkosten bespaart en voor onze leden een lage prijs garandeert. Dagelijks vind je nieuwe, speciale aanbiedingen op onze website met voor ieder wat wils. En om te zorgen dat onze leden geen verkoopacties missen, versturen we een gratis nieuwsbrief met actuele en komende aanbiedingen. Word dus nu lid en verander in een echte koopjesjager!

Zalando Lounge

Word nu lid van de onze exclusieve online outlet

Wil je ook profiteren van de bijzondere aanbiedingen van Zalando Lounge? Volg dan de volgende stappen en winkel er op los in onze unieke online designer outlet !

Lid worden en profiteren in 5 stappen:
1. Meld je gratis en eenvoudig met naam en e-mailadres aan (of met je account van de Zalando shop)
2. Ontvang regelmatig de gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties
3. Laat je verrassen door het ruime assortiment aan topmerken
4. Profiteer van de unieke kortingen tot wel 75%*!
5. Bestel gemakkelijk en snel online en laat je pakketje bij je thuis bezorgen!

Voor meer informatie of vragen over een bestelling kun je terecht bij onze service hotline: 0800 803 94 (ma t/m vr: 09:00 – 20:00 uur).

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.