Fashion Club

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!

Zalando Lounge: de fashion club waar je lid van wil zijn!

Leden van de Zalando Lounge fashion club hebben sowieso één ding gemeenschappelijk: liefde voor mode. Of het nu gaat om hoogwaardige accessoires, modieuze kleding of woonaccessoires van hippe designers, onze fashion club heeft het allemaal. Ons unieke concept maakt het mogelijk dat we deze hoogwaardige producten tegen sensationeel lage prijzen kunnen aanbieden.

Fashion Club

 Zalando Lounge biedt alleen hoogwaardige mode aan uit de nieuwste collecties. Zo blijf je dus ook nog eens op de hoogte van de actuele trends. Onze online kleding en schoenen outlet is dus ideaal voor echte fashionista’s!

Online fashion community met alleen maar voordelen!

Het internet heeft onze wereld gerevolutioneerd. Winkelen kan nu bijvoorbeeld ook vanuit het gemak van je eigen huis! Nog leuker wordt het wanneer je kunt winkelen met hoge kortingen. De leden van de Zalando Lounge online community hebben de mogelijkheid om in regelmatige verkoopacties designerproducten voor bijzonder gunstige prijzen aan te schaffen.

Tot 75%* korting op Timberland schoenen, Diesel Jeans of jurken van Desigual zijn in onze live shopping acties geen bijzonderheid! Het lidmaatschap van de fashion club is voor elke modeliefhebber toegankelijk en volledig kostenvrij en vrijblijvend. Dus geen reden tot twijfel en word snel lid!

Fashion Club

De Zalando Lounge fashion club biedt exclusieve acties

Als lid van onze fashion club geniet je van vele voordelen. Je schrijft je gemakkelijk en snel in met je naam en e-mailadres op de Zalando Lounge startpagina. Vervolgens ontvang je regelmatig onze nieuwsbrief waarin je op de hoogte wordt gesteld van de actuele aanbiedingen en de nieuwste trends. Van schitterende accessoires tot merkschoenen, onze acties bestaan uit exclusieve mode en lifestyle producten. Bestel de nieuwste trends en laat ze gemakkelijk bij je thuis bezorgen. Word dus nu lid en laat je verbazen door:

• Het grote assortiment aan producten van hoge kwaliteit
• Dagelijks wisselende aanbiedingen
• Hoge kortingen tot wel 75%*!

Welkom in de Zalando Lounge fashion club!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.