Over ons

Hoe werkt Zalando Lounge?

De Zalando familie heeft zich uitgebreid

In maart 2010 heeft de in Berlijn gevestigde Zalando SE zijn portfolio uitgebreid. De Zalando Lounge werd geopend, één van de succesvolste shopping clubs in Europa.

Alleen voor leden: verkoopacties van gewilde merken met kortingen tot wel 75% van de adviesprijs

Zalando Lounge biedt geregistreerde leden exclusieve toegang tot topmerken voor bijzonder aantrekkelijke prijzen. In de dagelijks startende, tijdelijke verkoopacties worden producten van gewilde modelabels en hoogstaande lifestyle luxemerken tot wel 75% goedkoper dan de adviesprijs aangeboden.

Ruim aanbod: voor ieders stijl en smaak wat wils

De Zalando Lounge heeft een ruim aanbod van schoenen, kleding voor heren, dames en kinderen tot ondergoed, accessoires en sport- en woonartikelen.


Zalando Lounge in Europa (2013)

Internationaal succes: Zalando Lounge goes Europe

Na het grote succes in Duitsland en Oostenrijk wordt er sinds 2011 ook in andere Europese landen geleverd. In mei 2011 startte Zalando Lounge onder de naam Zalando Privé in Frankrijk, in juli 2012 in Nederland, in oktober 2012 in België, in januari 2013 in Finland en in mei 2013 in Denemarken en Zweden. Meer landen volgen.

Onze topmerken


Wat is Zalando Lounge?

Wat bieden wij aan

De Zalando Shop is de grootste online shop voor schoenen in Nederland. Wij bieden onze klanten niet alleen een enorme selectie aan, maar ook een uitgebreide en volledige service. Met de Zalando Lounge hebben we de exclusieve winkelervaring bij Zalando verder uitgebreid. Tijdens driedaagse verkoopacties bieden wij de leden van onze lounge exclusieve merkartikelen tegen gereduceerde prijzen te koop aan. Elke week houden wij u via e-mail op de hoogte over lopende promoties. Zalando Lounge – dat betekent exclusieve merken voor speciale klanten.

In de Zalando Lounge geven wij onze klanten de mogelijkheid om exclusieve merkartikelen tegen bijzonder gereduceerde prijzen aan te schaffen. De leden van onze Lounge hebben de mogelijkheid producten van exclusieve modelabels en trendy luxemerken te kopen, die tot 80 procent goedkoper zijn dan de adviesprijs van de fabrikant. De promoties zijn tijdelijk beperkt, om uw favoriete product zeker te verkrijgen is snel zijn de boodschap. Als de actie voorbij is bestaat er geen mogelijkheid meer het artikel na te bestellen.

Wie kan er meedoen?

Waarom zijn de producten bij de Zalando Lounge zo goedkoop?

Als u al bij de Zalando Shop gewinkeld hebt, ontvangt u met uw bestaande toeganggegevens ook toegang tot de Zalando Lounge. U hoeft u enkel aan te melden op de beginpagina van de Zalando Lounge met uw e-mailadres en uw Zalando wachtwoord.

Wilt u toegang tot de Zalando Lounge verkrijgen, maar bent u nog niet als klant bij de Zalando Shop geregistreerd, dan kunt u een account aanmaken. U bent niet verplicht tot een aankoop en u kunt te allen tijde uw gratis account annuleren. U kunt zich hier voor de Zalando Lounge aanmelden.

Om onze leden van exclusieve merkproducten tegen de voordeligste prijs te voorzien, is ons inkoopteam voor u dagelijks op weg. De Zalando Lounge werkt alleen met geautoriseerde partners en merkfabrikanten, waardoor de authenticiteit van de goederen voor 100 procent gegarandeerd wordt. Wij kunnen de goederen zo goedkoop aanbieden omdat de aflevering aan ons pas na het einde van een verkoopactie plaatsvindt waardoor de opslag- en logistieke kosten laag blijven. Dit resulteert in langere levertijden totdat u uw artikelen krijgt. In sommige gevallen kan het tot vier weken na aankoop duren tot uw product wordt geleverd.