Victoria’s Secret Outlet bij Zalando Lounge

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!

Exclusief bij Zalando Lounge: Victoria’s Secret!

Victoria’s Secret is het bekendste lingeriemerk ter wereld en maken nu ook deel uit van de speciale aanbiedingen van Zalando Lounge! In onze online outlet vind je een uitgebreid assortiment aan mode en lifestyle producten tegen ongekend lage prijzen.


Start met shoppen


Zalando Lounge Outlet


Nu kunnen we ook de prachtige lingerie van het exclusieve merk Victoria’s Secret tegen diezelfde lage prijzen aanbieden en de harten van vrouwen én mannen sneller laten kloppen! Word dus snel lid van onze shoppingclub en laat jezelf, je vriendin of vrouw zich net zo sexy voelen als een van de verleidelijke Angels!


Start met shoppen


Victoria’s Secret lingerie met korting in onze fashion club

Het succesverhaal van Victoria’s Secret begon in het jaar 1977 als de op Stanford afgestudeerde Ray Raymond op zoek is naar ondergoed voor zijn vrouw en verrast is door het tegenvallende aanbod in de kledingwinkels. Het saaie en onpersoonlijke assortiment inspireerde hem om niet veel later zijn eigen lingerlielabel te beginnen.

Hij wilde niet alleen mooie en sexy lingerie aan bieden maar ook zorgen voor een persoonlijke, aangename sfeer in de winkel en het kopen van lingerie voor zowel man als vrouw tot een aangename ervaring maken.

Nu kun je ook vanuit het gemak van je eigen huis schitterende producten van Victoria’s Secret in onze Zalando Lounge designer outlet bestellen en thuis gemakkelijk laten bezorgen. En dat ook nog eens tegen ongekend lage prijzen met kortingen tot wel 75%*!Victoria’s Secret: De verleidelijke voordelen van Zalando Lounge

Naast de hoge korting op sexy lingerie van Victoria’s Secret zijn er vele voordelen verbonden aan een lidmaatschap bij Zalando Lounge. Laat je nu verleiden:

  • De aanmelding is gratis en snel
  • Dagelijks wisselende aanbiedingen
  • Breed assortiment aan producten van topmerken
  • Hoogwaardige producten van de nieuwste collecties
  • Een nieuwsbrief houdt je op de hoogte van de actuele acties
  • Voor echte koopjesjagers: unieke kortingen tot wel 75%*!


Start met shoppen

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.